به گزارش خبرنگار شبستان: عباس جدیدی، معاون نظارت شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری امروز خود برای ارایه عملکرد ششماهه این معاونت گفت: در دو ماه اول آغاز به کار بحث جابجایی وجود داشت و در چهار ماه بعدی مسیر اصلی نظارت مشخص شد و به دلیل اینکه تهران فراتر از یک کلانشهر است مسئلهمحوری را در بررسی موضوعات در رأس قرار دادیم.
وی افزود: مشکلات تخریب باغات، ساخت و ساز در ارتفاعات 1800متری و بالاتر و تخلفات در حریم تهران نشاندهنده گسترش بیرویه تهران بود که به دلیل گستردگی مشکلات نظارت بیشتر به مسایل اولویتدار معطوف شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتهای حوزه نظارت مربوط به حوزه شهرسازی بود، گفت: بیشتر نارضایتی مردم در حوزه شهرسازی بود که هدف ما بالابردن رضایتمندی مردم از شرایط موجود است.
به گفته جدیدی، دلیل نارضایتی مردم بخشنامههای متعدد صادر شده است که دستورالعملهای مختلف صادر شده و با یکدیگر متغایر بود که موجب عملکرد سلیقهای مدیران شده و مردم را دچار سردرگمی کرده بود.
جدیدی یکی دیگر از حوزههای نظارتی اخذ عوارض غیرقانونی و متفرقه را توسط شهرداری دانست و گفت: با ورود در امر نظارت با مشکلات حقوقی و قانونی مواجه میشویم که نیازمند یکسانسازی بخشنامهها و در برخی موارد اصلاح قانون است.
وی یکی دیگر از شکایات مردم را عدم پرداخت وجوه املاک آنها دانست و گفت: بسیاری از املاک مردم در طرحهای شهرداری واقع شده اما مبلغی به آنها پرداخت نشده است، چنانچه تبعیض فردی در مناطق زیاد بوده و مردم را با مشکلاتی مواجه کرده است.
عباس جدیدی محورهای اولویتدار حوزه معاونت نظارت را شهرسازی، ارتقای شهر الکترونیک، ساماندهی اموال و املاک شهرداری و ساماندهی قراردادها و نظارت بر پیمانکاران برشمرد.
وی تصریح کرد: برای تحقق این مسایل نیاز به همراهی و تعامل شهرداری داریم. همچنین نظارت به صورت تعاملی و مسالمتآمیز بوده و هدف ما از نظارت مچگیری نیست و از شهرداری میخواهیم در این مورد مقاومت نکند و در امر نظارت به ما یاری برساند.
وی در خصوص سوال خبرنگاران مبنی بر همکاری واسطهای بعضی از اعضای شورا در مورد فروش تراکم گفت: این موضوع بحث کلی است و باید در صحن علنی مطرح شده و اگر رأی آورد به آن رسیدگی شود اما تراکمفروشی در مناطق به صورت واسطهای را صراحتا رد میکنیم.
وی همچنین در پاسخ به شبستان مبنی بر عضویت برخی از اعضای شورای شهر در هیئترییسه شرکتهای زیرمجموعه شهرداری گفت: این موضوع غیرقانونی بوده و هیئترییسه شورا در آن ورود کرده، حضور این افراد در هیئترییسه ناخواسته بوده و تا الان فکر میکنیم این افراد استعفای خود را ارایه دادهاند.
وی با تاکید بر لزوم اجرای مدیریت یکپارچه در بحث نظارت اظهار کرد: معاونت نظارت باید در پنج صحنه نظارتی دایر شود که مستلزم همکاری شهرداری است اما تاکنون محقق نشده است اما مطمئن هستیم با تحقق دایرکردن این پنج صحنه پیشرفت چهار ماه اخیر صدچندان برابر خواهد شد.
جدیدی درباره پروژه ایرانزمین گفت: جامعترین گزارش در خصوص پروژه ایرانزمین را معاونت نظارت در جلسه علنی شورا ارایه داد و در خصوص گودبرداریهای غیراصولی اولین زنگها را این معاونت به صدا درآورد به طوری که مجوز پروژه ایرانزمین توسط شورای عالی معماری لغو شد.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص تخلفات مربوط به گودبرداری به صورت جدی ورود خواهیم کرد اما شورا نمیتواند در این حوزه وارد مسایل اجرایی شود چرا که برخی مسایل چالش حقوقی و قانونی دارد و در بسیاری از موارد قانون باید اصلاح شود.
پایان پیام/
نظر شما