عباس مصلی نژاد، کارآفرین آموزشی پژوهشی کشور، در حاشیه بازدید از خانه تاریخی طباطبائی های کاشان، در گفتگو با خبرنگار شبستان در اصفهان گفت: بنیاد فرهنگی مصلی نژاد با ساخت دو باب مدرسه در تمامی 31 استان کشو در مجموع 62 مدرسه را احداث می کند.
وی ساخت 11 باب از این مدارس تاکنون را یادآور شد و افزود: بنیاد فرهنگی مصلی نژاد پروژه ساخت 16مدرسه در شهر مشهد را در حال اجرا دارد که چهار مدرسه آن تا مهرماه 93 آماده بهره برداری می شود.
به گفته وی، این بنیاد در استان های فارس، قزوین، زنجان، کرج و تهران چهار مدرسه تاکنون احداث کرده است.
*ساخت دو باب مدرسه از طریق بنیاد مصلی نژاد در کاشان
رئیس بنیاد فرهنگی مصلی نژاد، با تاکید بر ظرفیت بالای شهرستان کاشان اضافه کرد: این بنیاد ساخت دو باب مدرسه را در آینده ای نزدیک در این شهرستان آغاز می کند.
مصلی نژاد، اذعان داشت: پتانسیل ها و توانمندی های بالقوه این شهرستان اقتضا می کند که این بنیاد فرهنگی کارهای بیشتری را در این شهرستان انجام دهد.
وی، درادامه محور فعالیت های این بنیاد را مطابق اساسنامه آن انجام اقدامات فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: این بنیاد فرهنگی تاکنون در ساخت مدارس، دانشگاه ها و فضاهای پژوهشی فعال بوده است.
*گام بعدی حمایت از استعدادهای درخشان
به گفته این استاد دانشگاه تهران، در معاونت پژوهشی این بنیاد از دانشجویانی حمایت می شود که دارای استعدادهای درخشان هستند.
وی تلاش برای ایجاد زمینه های لازم در شکوفایی استعدادهای درخشان را تاکید کرد و یاد آور شد: زمانیکه یک استعداد درخشان از علم فاصله بگیرد و به سمت کارهای غیر علمی برود مهارش برای کشور سخت است.
مصلی نژاد، تصریح کرد: با دور شدن استعدادهای برتر از فضای علمی و رفتن به عرصه های غیر علمی زیان آور و مخرب هزینه های تامین امنیت برای کشور بالا می رود.
*راه اندازی کارگاه های فرش بافی مصداق کارآفرینی
وی در خصوص راه اندازی کارگاه های فرش بافی و اجرای پروژه ملی مذهبی بافت فرش های عتبات عالیات در کاشان گفت: انگیزه وی از این اقدام کار آفرینی و پرداختن به ایده ها و خلاقیت های نو است.
به گفته وی، این فعال اقتصادی که بیش از 30 سال به عنوان کارآفرین مشغول به فعالیت است سعی می کند به استقبال نوآوری ها برود و خلاقیت ها را مورد ستایش قرار دهد.
مصلی نژاد، فرش کاشان را برای کشور یک ارزش دانست و افزود: این هنر علاوه بر ارزشمندی زمینه ای برای ایجاد هر نوع سرمایه گذاری درعرصه های فرهنگی، معنوی و مادی است.
وی با تاکید بر اینکه پاسداری از میراث گذشتگان وظیفه هر ایرانی است عنوان کرد: وی به عنوان یک ایرانی خوشحال است که توانسته در حوزه صنعت فرش و کارآفرینی در این حوزه اقدامات موثری را به ویژه در دارالمومنین کاشان به منصه ظهور برساند.
*کاشان گنجینه ای از هنر ،فرهنگ، تمدن و معماری
این کارآفرین آموزشی پژوهشی کشور، در پایان موقعیت تاریخی و معماری کاشان را به گنجینه ای ارزشمند و گرانبها توصیف کرد و گفت: وقتی وارد کاشان می شوید احساس می کنید به اتاق پدربزرگ وارد شدید و وقتی وارد لایه های تاریخی این شهرستان در خانه های تاریخی آن وارد می شوید احساس می کنید کمد پدربزرگ را می بینید که گنجینه ای ارزشمند و گرانبها از میرا هنر، فرهنگ، تمدن و معماری پیشینیان است.
مصلی نژاد، خاطر نشان کرد: کاشان یک شهر قدیمی و تاریخی سرشار از خاطره است.
گفتنی است، رئیس بنیاد فرهنگی مصلی نژاد و اساتید دانشگاه تهران در سفر یکروزه خود به کاشان از کارگاه های فرش بافی عتبات عالیات و خانه تاریخی طباطبائی های این شهرستان دیدن کردند.
پایان پیام/
نظر شما