مهدی رحمانی، معاون توسعهی قضایی و آمار و انفورماتیک دادگستری کردستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: از زمان آغاز پروژه بایگانی راکد پرونده ها در دادگستری استان کردستان تاکنون بیش از 744 هزار پرونده در دادگستری های سراسر استان امحا شده اند.
وی افزود: یکی از پروژههای مهم که هم اکنون در دادگستری استان کردستان در حال اجرا است پروژه بایگانی الکترونیک پروندهها برای رفع مشکلات ناشی از بایگانی کردن آنهاست.
معاون توسعهی قضایی و آمار وانفورماتیک دادگستری کردستان افزود: در بند الف ماده 131قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به قوه قضاییه اجازه داده شد که با تدوین آیین نامهای نسبت به امحاء پرونده های بایگانی، با رعایت سنوات نگهداری آن پرونده ها و در نظر گرفتن موضوعات مطروحه در آنها اقدام کنند.
این مقام مسئول با اشاره به تدوین و اجرای آیین نامه اجرایی ماده مذکور توسط رئیس قوه قضاییه وقت، اظهار داشت: تسریع در این امر در زمان مدیریت رییس کنونی قوه قضاییه صورت گرفته و با مدیریت و سامان دهی معاون حقوقی قوه قضاییه در دادگستری استان ها اجرایی شد.
رحمانی، با ذکر این نکته که در استان کردستان تلاش هایی در رابطه با اجرایی شدن این طرح قبل از سال 89 صورت گرفته بود، تصریح کرد: به دلیل اهمیت موضوع و مدیریت متمرکز آن در سال گذشته از جانب معاونت حقوقی قوه قضاییه، عمده فعالیت های این حوزه، در نیمه دوم سال 89 صورت گرفت.
معاون توسعه قضایی و آمار وانفورماتیک دادگستری کردستان اذعان کرد: با انجام فعالیتهای مذکور که در نیمه دوم سال گذشته آغاز شد تا امروز تعداد 744 هزار و514 پرونده از پرونده های بایگانی قابل امحا مطابق مستندات فوق الذکر، از دادگستریهای کل استان امحاء شد، که از این میزان 360 هزار پرونده مربوط به شهرستان سنندج با موضوعات مختلف بوده است.
وی افزود: علاوه بر پروندههای امحا شده تعداد150 هزار پرونده دیگر که مطابق آیین نامه و دستورالعمل امکان امحای آنها وجود دارد و مشخصات آنها استخراج و در فرم های مربوط به این پرونده ها منعکس شده آماده امحا هستند، که با هماهنگی با کتاب خانه ملی تهران انشاءالله در آینده نزدیک امحا می شوند.
پایان پیام/
نظر شما