پخش 15 هزار عنوان برنامه رادیویی در امر نماز

خبرگزاری شبستان: معاون صدای سازمان صداو سیما، از پخش 15 هزار عنوان برنامه رادیویی از سراسر کشور طی سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، ، محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صداو سیما ظهر امروز(15 اسفند) در اختتامیه سومین جشنواره ملی نماز گفت:در سالجاری 15 هزار عنوان برنامه رادیویی در قالب 20 هزار ساعت در شبکه های مختلف در رابطه با نماز تولید و پخش شده است.
 

وی با بیان اینکه در زمان انقلاب تعداد شبکه های ایران محدود بود، افزود: امروزه تعدادشبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به 160 مورد رسیده است.
 

وی تصریح کرد: امروز کشور از تک صدایی خارج شده و وقایع و رخدادهای جهان فقط از طریق بی بی سی و صدای آمریکا انتشار نمی یابد و جمهوری اسلامی ایران نیز به جمع بر قدرتهای رسای به برکت نماز اضافه شده است.
 

معاون صدای سازمان صداو سیما، ابراز کرد: در سال های اخیر تولید آثار فرهنگی هنری، کتاب، فیلم، شعر و موسیقی در بستر دین با استفاده از انوار مقدس اسلام و ائمه(ع) و دین بوده و به جشنواره های فرهنگی هنری نیز ارسال شده است.
 

صوفی، خاطرنشان کرد: نماز از ابتدا تا انتها دارای معنی و فلسفه است و اگر بتوانیم فرهنگ نهفته در نماز را در کار و زندگی خود پیاده کنیم کار بالنده تر می شود.
 

وی با اشاره به اینکه هنگامی که انسان راه درست را یاد بگیرد به مقصد می رسد، افزود: در همین راستا باید نماز را نیز از راه درست به خانواده ها یاد داد.
 

معاون صدای سازمان صداو سیما، گفت: ابزار هنری هنگامی که در عرصه های مختلف از طریق صدا و سیما و جشنواره ها انعکاس داده شود اثر بیشتری خواهد داشت.
 

وی ادامه داد: رسانه به تعبیر امام خمینی(ره) دانشگاهی است که وظیفه مدیریت و هدایت افکار و فرهنگ را بر عهده دارد و باید در شان و درخور و شایسته نماز این کار را انجام دهد.
 

صوفی تاکید کرد: رسالت و تکلیف کلیدی ما در رابطه با حوزه دین با عرصه هنر است، دین همیشه در تمام شاخه های هنر حضوری پررنگ داشته به طوریکه در بسیاری از محصولات هنری از مقولات دینی به صورت مستقیم و غیرمستقیم استفاده شده است.
 

وی افزود: در حجم وسیعی از اشعار شعرا، نمایشنامه ها، فیلمنامه ها، آثار نقاشی و خوشنویسی اثر قدسی دین به چشم می خورد اما باید نقش دین را در این آثار فرهنگی و هنری پررنگ تر کنیم.
 

صوفی، ادامه داد: اگر به احوال برخی شعرا همانند سعدی، حافظ و مولوی و هنرمندانی همچون استاد فرشچیان مراجعه کنیم می بینیم همگی در ستایش اولیای دین و مکارم دین نوشته اند به طوریکه هنرمندان ما یک ضمیر پاکسازی و دینی دارند و آن را در خدمت هنر قرار داده اند و اقدام به تولید آثار فرهنگی هنری کرده و می کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 350205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha