کانون های مساجد فعالیت خود را در فضای سایبری گسترش دهند

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه های علمیه استان کرمانشاه، با اشاره به هجمه های گسترده فرهنگی از سوی دشمنان، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای مقابله با هجمه ها، فعالیت خود را در فضاهای سایبری افزایش دهند.

حجت الاسلام سید حبیب الله موسوی مدیر حوزه های علمیه استان کرمانشاه، با اشاره به نقش بی بدیل مساجد در دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، به خبرنگار شبستان گفت: مساجد در مقابله با تهاجمات و شبیخون های فرهنگی که دشمن برعلیه نظام و ملت داشته است نیز نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند.


وی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد بهترین جایگاه برای نشر معارف دینی و مقابله با تهاجمات ماهواره ای، سایبری و فرهنگی دشمن است.
 

حجت الاسلام موسوی، مسجد را بهترین محل برای تربیت و پرورش نسل آینده خواند و گفت: مسجد و کانون های فرهنگی هنری مساجد بهترین پایگاه برای تحکیم مبانی اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی و روشنگری سیاسی هر جوان، در جامعه است.
 

وی با تأکید بر تقویت برنامه های فرهنگی با محوریت کانون ها در مساجد، اظهار داشت: اجرای فعالیت های مختلف علمی، دینی، فرهنگی و هنری و... در مساجد بهترین فرصت برای جذب جوانان مستعد و تربیت مدیران آینده نظام را فراهم می آورد.
 

مدیر حوزه های علمیه استان کرمانشاه، در ادامه به روز بودن برنامه ها و فعالیت های کانون های مساجد را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروزه با توجه به حجم گسترده تبلیغات سوء دشمن، کانون های فرهنگی هنری مساجد باید برای جذب جوانان و مقابله با این هجمه ها، با جدیت وارد عرصه های سایبری شده و فعالیت های خود را در فضاهای مجازی و اینترنتی توسعه بخشد.
 

وی خواستار توجه ویژه دولت به کانون های مساجد و اجرای مصوبات اثرگذار در راستای رشد و توسعه کمی و کیفی کانون ها و برنامه های گسترده دینی، فرهنگی، علمی، هنری و ورزشی در مساجد شد.
 

حجت الاسلام موسوی، تصریح کرد: اجرای برنامه های ماندگار و اثرگذار در کانون ها نیازمند پشتوانه مالی است و مسئولان نباید فراموش کنند، اگر در مساجد هزینه شود ضرر نیست بلکه سود است.
 

وی همچنین با تأکید بر بهره گیری از روحانیان توانمند و خوش فکر در کانون ها و اجرای برنامه ها با محوریت آنان، افزود: مسئولان کانون ها برای رونق بخشی به فعالیت ها و برنامه های خود علاوه بر مشورت با افکار مختلف باید فضای مسجد را به فضایی محبت آمیز و جذاب برای جوانان مبدل سازند.
 

مدیر حوزه های علمیه استان کرمانشاه، مطالعه برنامه ها و فعالیت های مساجد شاخص و موفق در سایر استان ها و کشف نقاط ضعف و قوت فعالیت های کانون ها را برای ارتقاء سطح کمی و کیفی برنامه های آنان مورد تأکید قرار داد و گفت: مسئولان، خیرین و متدینین علاوه بر اهمیت به مقوله های مالی مورد نیاز در مسجد و تعمیر و تجهیز آن، باید فعالیت های فرهنگی را با محوریت کانون ها مدیریت کنند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 350064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha