به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سیداسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امروز (14 اسفند) در مراسم تجلیل از پرستاران نمونه استان، با اشاره به اهمیت کار پرستاری در منابع فقهی و دینی، گفت: خدمات پرستاری را نباید در ارائه داروها و یا تزریقات خلاصه کرد بلکه یک جنبه بسیار مهم روانشناختی و حرفه ای دارد و پرستاری پیش از آنکه مهارت محور و مدرک محور باشد، اخلاق محور است.
وی با بیان اینکه اگر بر این فرایندها یک چهارچوب اخلاقی حاکم نباشد نمی توانیم با ساز و کار اداری رابطه عاطفی که باید بین بیمار و پرستار ایجاد شود را لحاظ کنیم، اذعان داشت: پرستاری تلفیقی از سه ترکیب دانش، هنر و مهارت و تجربه است و هیچ منتی بر بیماران خود نمی توانیم داشته باشیم.
وی از کمبود 150 هزار نیروی پرستار در کشور خبر داد و عنوان کرد: در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بومی گزینی نیروها در نظر گرفته شده و بر اساس این سیاست 30 درصد از پذیرفته شدگان رشته های پزشکی، پیرا پزشکی و پرستاری، از مناطق محروم خواهند بود که باید تعهد خاص به این داشته باشند که پس از فارغ التحصیلی در همین مناطق مشغول به فعالیت و خدمت شوند.
همچنین حجت الاسلام سیدمحسن شفیعی، رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با اشاره به بررسی ابعاد مختلف شخصیت حضرت زینب(س) تصریح کرد: حضور بانوان در اجتماع یکی از ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار است.
وی با بیان اینکه بانوان با الگو برداری از حضرت زینب(س) همچون ایشان در دوران صدر اسلام و به ویژه دفاع مقدس به پرستاری از رزمندگان می پرداختند، افزود: پرستاری امروز رویکردی علمی است و نمی توان به آن تنها به عنوان کار خدماتی نگاه کرد؛ توسعه دانشکده های پرستاری و ارتقای حوزه آموزش در بخش تحصیلات تکمیلی این مدعا را ثابت می کند.
وی با اشاره به اینکه مردم باید خود را جای پرستاران بگذارند وببینند آیا می توانند سختی های این کار را تحمل کنند، ادامه داد: در بزرگداشت این روز باید تمام توجه ها و نگاه ها به عظمت کار پرستاری معطوف شود و تنها بحث اقتصادی و مالی مد نظر نباشد.
پایان پیام/
نظر شما