به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالرسول پور عباس، رئیس دانشگاه های علمی کاربردی کشور، امروز(14 اسفند) در مراسم افتتاح هزارمین مرکز علمی کاربردی حفاری ایران، گفت: خوزستان از سال های قبل از انقلاب در رتبه های اول کشور در زمینه میزان قبولی دانشجو در دانشگاه های معتبر کشور محسوب می شد اما متاسفانه به دلیل وارد آمدن خسارات ناشی از جنگ تحمیلی به رتبه 29 کشور سقوط کرد.
وی تصریح کرد: در آن زمان و طی جلسات متعددی که با مسئولان مربوطه برگزار شد راهکارهایی در راستای بهبود وضعیت بخش آموزش استان ارائه شد که خوشبختانه عمل به این راهکارها موجب برگشتن استان خوزستان به رتبه های اول کشور شد.
پورعباس، با بیان اینکه در بخش صنعت هر کشور که نیروی انسانی وجود نداشته باشد همه منابع به کام دیگران هزینه خواهند شد، افزود: خوزستان به دارابودن پتانسل و ظرفیت های فراوان در بخش های مختلف صنعتی و کشاورزی باید در جایگاه اول مراکز علمی کاربردی در کشور قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه توجه به دو بخش شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد از اولویت های دانشگاه علمی کاربردی محسوب می شوند، اضافه کرد: در حال حاضر موفق ترین مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در کنار پایگاه های اقتصادی و مراکز صنعتی در حال فعالیت هستند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور، دولتی بودن صنایع را از جمله مشکلات استان برشمرد و خاطر نشان کرد: متاسفانه مدیران دولتی انگیزه زیادی برای حضور در فعالیت های آموزشی و اقتصادی ندارند.
وی با تاکید به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش های مختلفی مانند نفت و حفاری در مسیر بین اللمللی شدن قدم های بزرگی را برداشته است، یاد آور شد: تعدد دانشگاه های علمی کاربردی در کشور به دلیل تخصصی بودن حوزه فعالیت آنهاست.
سید نور الله حسن زاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، نیز عنوان کرد: تا سال گذشته 17 مرکز علمی کاربردی با 9 هزار و 700 دانشجو در استان مستقر بود اما خوشبختانه در این زمان 19 واحد علمی کاربردی دیگر تاسیس و تعداد دانشجویان این دانشگاه به 27 هزار نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه خوزستان سومین استان صنعتی کشور محسوب می شود،و در بخش کشاورزی نیز با دارا بودن بیشترین میزان تولید به مقام اول کشور دست یافته ایم، افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در استان باید همه تلاش خود را به کار ببریم تا بیش از 50 مرکز علمی کاربردی با 50 هزار دانشجو در استان داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما