به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان و به نقل از تسنیم، در این مراسم که شامگاه دوشنبه 13 اسفندماه در مؤسسه هنری فرهنگی سید الشهدا(ع) برگزار شد، جمعی از عوامل فیلم از جمله نرگس آبیار کارگردان، مریلا زارعی بازیگر، محمدحسین قاسمی و ابوذر پورمحمدی تهیهکنندگان شیار 143 حضور داشتند.
در این مراسم دست اندر کاران فیلم لوح تقدیر و تندیس اهدایی خود را با تشویق حضار از دست همسر رئیس جمهور، همسر رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مادر شهید ایرج امیری دریافت کردند.
زارعی: موسیقیای که مرا برای بازی در شیار143 کوک کرد، مناجات سحرگاه رمضان و اذان افطار بود
مریلا زارعی اولین کسی بود که از سوی خانواده شهدا و همسر رئیس جمهوری مورد تقدیر قرار گرفت و پس از آنکه بهروی سن رفت بر دستان مادر شهید ایرج امیری بوسه زد و گفت: خدا را شاکرم که این فرصت را به من عطا کرد تا بتوانم قطرهای از دریای احوال مادران سرزمینم را به تصویر بکشم. خدا را شاهد میگیرم که از ابتدای این کار با خدای خود معامله کردم و واقعاً چنین روزهایی را برای خود تصور نمیکردم. چون فکر میکردم این نقش هم مثل مظلومیت همه مادران ممکن است هیچوقت دیده نشود. در نتیجه در همه لحظات از روح شهدای سرزمینم کمک گرفتم تا بتوانم حق مطلب را ادا کنم.
بازیگر نقش الفت در فیلم شیار 143 ادامه داد: بهعنوان یک بازیگر لباس یک نقش را بر تن کردم ولی همینجا سوگند میخورم که سعی کردم قداست و پاکی این نقش را در لحظه لحظه ایفای این نقش حفظ کنم و موسیقیای که من را برای این کار کوک کرد، مناجات سحرگاه ماه رمضان و اذان لحظه افطار بود.
زارعی تصریح کرد: گفتن چنین چیزهایی از زبان یک بازیگر شاید در این سالها یک شکل دیگری پیدا کند. من در تمام این سالها از آن فرار کردم اما بعد از این بازی فکر میکنم اتفاقی که با این فیلم در جامعه افتاده و دلهایی که این فیلم به دست آورده است ارزش این را دارد که من از احساس واقعیام نسبت به این کار بگویم.
این بازیگر سینمای کشورمان خاطرنشان کرد: این روزها همه ما مشغول گرفتن مهر از مادران و خانوادههای شهدا هستیم اما هر اتفاقی که برای این فیلم افتاده است اول اینکه بهواسطه لطف پروردگار بوده و دیگری بهواسطه همراهی یک گروه فیلمسازی در این فیلم بوده است.
زارعی ضمن تأکید بر اینکه گروه عظیمی پشت صحنه این فیلم حضور داشتند، اضافه کرد: بازیگران خوبی چون گلاره عباسی کنار من حضور داشتند که فکر میکنم صحنه درخشان پایانی فیلم تحت تأثیر بازی ایشان هست. ما، بازیگران کرمانی و گروههای مختلف هنری همه کنار هم «شیار 143» را ساختیم.
وی در آخر گفت: برای من دعا کنید چون ممکن است من چنین نقشی را هیچموقع دیگر بازی نکنم و ایفای این نقش یکبار برای همیشه باشد و باقیات صالحاتی برای در زندگی آخرت باشد اما برایم دعا کنید که نقشهای دیگر را با همین احوال و احساس بتوانم زنده کنم.
آبیار: شیار 143 تنها سر سوزنی از مشکلات مادران شهدا را بیان کرده است
در ادامه مراسم نرگس آبیار پس از دریافت لوح از دستان مادر شهید و همسر رئیس جمهور رو به خانواده شهدا کرد و گفت: خوشحالم که در این جمع حضور دارم و احساس شما را در هنگام پخش فیلم دیدم و وظیفه ماست که از مادران شهدا تقدیر کنیم چون کاری انجام ندادیم که سزاوار اینهمه تقدیر باشیم.
وی همچنین اضافه کرد: من در زندگی واقعی آدمهایی را با این شرایط و لحظاتی که در فیلم دیدید، دیدهام و تنها سعی کردم بهاندازه سر سوزنی این لحظات رنج و سختی را که با شکوهمندی همراه بود، تصویر کنم.
در این مراسم تابلوی خطاطی مزین به عقیق و فیروزه که از آثار هنری یک جانباز بود، از سوی دانشپژوهان شاهد و ایثارگر به عوامل فیلم «شیار 143» تقدیم شد.
قاسمی، تهیهکننده فیلم شیار143 در حال بوسیدن چادر یک مادر شهید
در پایان از ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی تهیه کنندگان این اثر تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما