به گزارش خبرگزاری شبستان در اراک، مهندس محمد اسماعیل سرگردی عصر( 13اسفند) درآغاز نشست دو روزه هماهنگی با مالکان چاه های کشاورزی شهرستان خمین که با حضور جمعی از کشاورزان و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی برگزارشد با بیان اینکه 4939چاه کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد،افزود:849چاه کشاورزی متعلق به شهرستان خمین است .
وی ادامه داد: مصرف انرژی برق در ایران 3برابر مصرف دنیا است که با بکاربستن روش های بهینه سازی مصرف برق به ویژه در ساعات پیک بارمی توان مصرف برق را کاهش داد .
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: هرکشاورز می تواند با انعقاد تفاهم نامه مبنی بر خارج کردن پمپاژ چاه آب کشاورزی در بازه زمانی اول خرداد تا اول شهریور در ساعات پیک بار از ساعت 11تا 15 و عدم مصرف برق در این ساعات وهمکاری با شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از هزینه های صورتحساب برقی مصرفی خود بکاهد.
وی افزود: زیرا بهای برق مصرفی کشاورزان در صورت همکاری با این شرکت در سایر ساعات روز با نرخ کم بار ی محاسبه می شود.
مهندس سرگردی تصریح کرد: هرکشاورز بطور میانگین در سال حدود یک میلیون و240هزارتومان بابت بهای برق مصرفی خود می پردازد در صورت انعقاد این تفاهم نامه مبلغ 300هزارتومان از بهای برق مصرفی آنان کاسته خواهد شد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان مرکزی در ادامه به راه اندازی سامانه پرداخت تلفنی قبض برق با شماره تلفن 1521در بهمن ماه سال جاری اشاره کرد و افزود:پرداخت قبض برق از طریق تلفن ثابت ویا تلفن همراه باشماره گیری 1521 در استان مرکزی با عث کاهش تردد درون شهری و غیرضرورو کاهش آلودگی هوا می شود.
وی با بیان اینکه در این سامانه مشترکین طی تماس با شماره 1521 توسط تلفن ثابت شهری و یا تلفن همراه باداشتن کلیه کارت های بانکی عضو شتاب با وارد کردن شناسه قبض خود می توانند از آخرین بدهی بهای برق خود اطلاع یابند افزود:سپس با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز دوم کارت خود می توانند نسبت به پرداخت مطمئن مبلغ قبض خود اقدام کنند.
در ادامه این نشست مشاور بهینه سازی مصرف انرژی در شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت:استفاده از تجارب کشاورزان نمونه ،بکارگیری از روش ها ی بهینه سازی مصرف انرژی برق باعث جلوگیری از هدرفت منابع و سرمایه های ملی کشور خواهد شد.
زهرا رجبی افزود:بکارگیری پمپاژ عمودی راندمان و بازدهی بالاتری نسبت به پمپاژ های افقی دارد.
وی تصریح کرد: هرکشاورز در صورت خریدالکترو موتور جدید به برچسب انرژی آن دقت کند و از نظر کارشناسان در این حوزه بهره گیرد و همچنین نسبت به تعمیرات دوره ای الکترو موتوراقدام کند.
رجبی گفت:کشاورزان باید هنگام استفاده از نوع آبیاری مدرن نسبت به مکان جغرافیایی،نوع محصول و زمین از نظر کارشناسان اداره جهاد کشاورزی استفاده کنند.
وی افزود: استفاده از تابلوها وکلید های فرسوده باعث حوادث و خسارت جبران ناپذیری به کشاورز می شودکه کشاورزان بایددر صورت استهلاک تابلوها وکلید ها نسبت به تعویض به موقع آن اقدام کنند.
گفتنی است، در پایان این نشست پرسش وپاسخ بین کشاورزان و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی صورت پذیرفت.
پایان پیام/
نظر شما