به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی پیش از ظهر امروز در نشستی با ضمن گرامیداشت یاد مرحوم عسگراولادی گفت: در تمام دوره حیات موتلفه اسلامی وی از شخصیتهای تراز اول موتلفه بود و از زمانی که دبیرکلی حزب را پذیرفت و بعد از آنکه دبیرکلی را واگذار کرد همیشه نفر اول موتلفه اسلامی بود.
راه جبران کسری بودجه اجرای ماده 53 قانون اساسی است
حبیبی درخصوص مواضع اقتصادی حزب موتلفه اسلامی گفت: ما در موضوعات اقتصادی نظرات مشخصی را از چندین سال پیش اعلام کردیم باید در بودجه نویسی رعایت همه جوانب مهم مرتبط با بودجه شکل بگیرد و در این صورت بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور حل خواهد شد.
وی ادامه داد: برای جبران کسری بودجه بهترین راه اجرای ماده 53 قانون اساسی است و در این ماده آمده است تمام درآمدهای دولت ابتدا باید به خزانه وارد شود و بعد در مرحله تخصیص هزینه شود اما در حال حاضر عدم واریز درآمدهای دولت و شرکت های دولتی به خزانه باعث به وجود آمدن دست باز برای دولت به دور از چشم مجلس میشود.
وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم برای برخی از شرکت های مهم دولتی حتماً باید اساس نامه مشخص شود مثلاً برای شرکت نفت باید این کار انجام شود و معتقدیم دیوان محاسبات هم باید تفریق بودجه را در زمان درستی انجام دهد که برای بودجه های سال بعد از این تفریق ها استفاده شود.
تقسیم کردن هنرمند به ارزشی و غیرارزشی داعیه ماست
این فعال حزبی با اشاره به مواضع اخیر برخی مسئولان دولت مبنی بر اینکه هنرمند و هنر ارزشی و غیرارزشی نداریم عنوان کرد:تکیه اصلی مردم و دولت در تنظیم و اجرای برنامههای فرهنگی و شکل دادن آنها باید براساس اصول اسلامی و قرآنی باشد.
وی ادامه داد: دولت در امور فرهنگی نمی تواند یک دستگاه بی طرف باشد نباید دلمان را به این خوش کنیم که غربی ها می خواهند که دولت ما ایدئولوژیک نباشد زیرا خود آنها دولتهای غیرایدئولوژیک ندارند و لیبرال دموکراسی ایدئولوژی حاکم بر آنجاست.
حبیبی با تاکید بر این نکته که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمی تواند در قضایای مختلف اعلام بی طرفی کند تصریح کرد: اینکه گفته می شود تقسیم کردن هنر و هنرمند به ارزشی و غیرارزشی کار بی معنایی است نادرست است و تقسیم کردن هنرمند به ارزشی و غیرارزشی یکی از داعیه های ماست و نمی توانیم نسبت به آن بی طرف باشیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه این نشست خبری در واکنش به اتفاقات اخیر رخ داده در همدان با اظهار نظر برخی از تندرویان جریان اصلاح طلبی اعلام کرد: از اول انقلاب ما شاهد توطئه های فراوان براندازی بوده ایم و در 18 تیر 78 این توطئه ها شکل خیابانی یافت که در 23 تیرماه همان سال مردم به صورت خودجوش به کف خیابانها آمدند و این توطئه ها را خنثی کرده اند که سخنران آن روز هم اقای روحانی بود و دعا می کنیم که مواضع وی همان مواضع 23 تیر 78 باقی بماند.
وی با اشاره به اتفاقات رخ داده در سال 88 یادآور شد: در این سال هم فتنه ای صورت گرفت که در پی ایجاد انقلاب نارنجی مانند انقلاب اخیر اوکراین بود و مردم در 9 دی همان سال پاسخ اصلی را به سران فتنه دادند.
وی ادامه داد: در روزها و ماههای اخیر هم عده ای جو را مساعد دیدند تا به کارهای خلاف گذشته شان ادامه دهند و ابتدا تلاش می کنند صورت مساله سال 88 را پاک کنند که بنده معتقدم فتنه 88 را فتنه ای که مقصد آن براندازی طراحی شده بود تلقی می کنیم و با مدیریت رهبر معظم انقلاب این فتنه خنثی شد و سخنرانی یکی از افراد فتنه گر که اخیراً صورت گرفته واکنش تند مردم همدان استاندار و روحانیت این استان را به همراه داشت.
وی تاکید کرد: تا زمانی که ما پای میوه می فشاریم برای حفظ ارزشهای انقلاب باید بدانیم توطئه ها پایان پذیر نیست.
در اقتصاد مقاومتی قرار نیست نگاه به بیرون قطع شود
فعال حزبی اصولگرا در ادامه نشست خبری خود درخصوص ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری گفت: در اقتصاد مقاومتی مهمترین عامل خود مردم است یعنی اگر بتوانیم دولت را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در جایگاه سیاستگذار برنامه ریز و ناظر تلقی کنیم و اجرای این اصل را به مردم بسپاریم سیاستهای این اقتصاد خود به خود به تحقق نزدیک میشود.
حبیبی خاطرنشان کرد: نگاه به بیرون بنا نیست قطع شود اما نگاه به بیرون از نظر اتکا نیست و باید به ظرفیت های داخلی در این زمینه تکیه کنیم و اصولاً که یک عده فکر می کنند اگر با غرب سازش نکنیم اقتصاد ما مشکلش حل نمی شود من معتقدم این یک نگاه خطرناک مخالف مبانی انقلاب اسلامی است.
وی همچنین تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی بنا به نظر اقتصاددانان کشورمان باید به 75 تا 80 درصد اقتصاد داخلی بپردازیم 20 تا 25 درصد موضوع تحریمها را فراموش کنیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه این نشست از اعتراض حزب موتلفه به نبودن اساسنامه در شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: مرکز پژوهشهای مجلس در واکنش به این اعتراض به تهیه یک پیش نویس برای اساسنامه شرکت نفت پرداخته که ما نظراتمان را در ان خصوص اعلام کردیم و از مرکز پژوهشها نیز اعلام آمادگی کردند که از همکاری موتلفه اسلامی در این بخش استفاده خواهند کرد.
عده ای با احیای خانه احزاب نبش قبر میکنند
حبیبی درخصوص بازگشایی خانه احزاب خاطرنشان کرد: ایجاد خانه احزاب به استناد الزام قانونی از اول نبوده است اما خانه احزابی که ایجاد شد نیز مدتهاست که کارش تمام شده تلقی میشود و حالا عده ای با اصرار بر احیای آن می خواهند نبش قبر کنند.
این فعال حزبی اصولگرا با اشاره به اینکه در کشور ما بیش از 220 حزب مجوز دارند یادآور شد: بیش از 150 حزب اصلاً فعالیت ندارند و قسمت قابل توجهی هم فعالیت چشم گیر ندارد که تعداد زیاد این احزاب در دوران اصلاحات شکل گرفت و بعضی این اتفاق افتاده که 5 نفر عضو یک خانواده حزب تشکیل داده اند.
وی درخصوص ایجاد خانه احزاب با کمک دولت یازدهم عنوان کرد: در این خانه باید رشد قارچ گونه احزاب حل شود و همچنین مشخص شود کدام احزاب و با چه مشخصاتی باید دعوت شوند.
خانه احزاب نباید با هدف جناحی و جنگ احزاب ایجاد شود و باید برای خانه احزاب تلاش کنیم که در زمینه توسعه فرهنگ تحذب تاثیرگذار باشد.
وی همچنین تصریح کرد: اینکه احزاب با هم نزدیک شوند و کانون داشته باشند و جلساتی با هم برگزار کنند مشکلی ندارد اما احیای خانه احزاب قبلی به صلاح تحذب گرایی در کشور نیست.
درخواست عسگراولادی برای رفع حصر کذب محض است
حبیبی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این خصوص که گفته می شود در وصیت نامه حبیب الله عسگراولادی درخصوص رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی نکاتی بیان شده تاکید کرد: اقای عسگراولادی در وصیت نامه شان هیچ اشاره ای به این مقوله ندارند و این شایعه است.
وی یادآور شد: آن زمانی که ایشان از حیثیت سیاسی شان استفاده کردند که به این افراد سران فتنه نگویید منظورشان این بود که ریشه اصلی فتنه در خارج کشور بوده و این حرفی بود که مقام معظم رهبری خیلی قبل تر از وی اعلام کرده اند و گفتند ریشه اصلی فتنه در خارج کشور بوده و افرادی در داخل به دام افتاده اند اما اقای عسگراولادی به جای استفاده از تعبیر به دام افتادن از کلمه مفتون استفاده کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: آقای عسگراولادی می خواستند فرصتی در اختیار این افراد قرار دهند که انها ریشه خارجی فتنه را محکوم کنند و نظر مردم و نظام را برای خودشان تلطیف کنند. اما انها از این موقعیت استفاده نکردند.
قهر ملی در کار نبوده که نیاز به آشتی ملی باشد
حبیبی در واکنش به اظهارات رییس جمهور در راهپیمایی 22 بهمن و تاکید وی بر ایجاد آشتی ملی تصریح کرد: آشتی ملی وقتی به کار می رود که یک قهر ملی و صف بندی بین مردم ایجاد شده باشد و قهر ملی وجود ندارد که ما به دنبال آشتی ملی باشیم البته اگر وفاق بین مردم را تبلیغ کنیم موضوع داخلی است اما اسم آن هم اشتی ملی نیست.
حبیبی با اشاره به سواستفاده برخی ها از عبارت آشتی ملی عنوان کرد:این افراد می خواهند بین کسانی که تضاد انقلاب هستند و کسانی که وفادار انقلاب هستند یک همگرایی ایجاد کنند.
وی درخصوص تعامل دولت و مجلس نیز اعلام کرد:سعی دولت و مجلس بر این است که با یکدیگر تعامل داشته باشند و ممکن است در حوزه ای کارشناسی این دو اختلاف نظر داشته باشند که موجب تقویت کشور میشود.
حبیبی درخصوص درخواست دولت ها برای بکارگیری افرادی از درون حزب موتلفه اسلامی اعلام کرد:در دولت احمدی نژاد از ما نخواستند که کسی را برای همکاری به دولت معرفی کنیم و ما هم این کار را انجام ندادیم و با اقای روحانی هم اعلام کردیم که ما از دولت شما سهم خواهی نداریم اما اگر شما بخواهید شخصی از حزب را به کابینه ببرید مخالفتی نداریم که تا این تاریخ هم دولت نه از ما نظری رسمی درخصوص مسایل خواسته و نه کسی را خواسته که عضو کابینه شود اما ما معتقدیم که مبنای ما همچنان حمایت از دولت است.
فعال حزبی اصولگرا درخصوص همگرایی اصولگرایان در انتخابات آینده از تلاش جریان اصولگرایی برای معرفی نامزدهای مشترک در انتخابات مجلس دهم خبر داد و گفت: تلاش در این خصوص از دوماه پیش در حزب موتلفه اسلامی آغاز شده و عقل سیاسی در جریان اصولگرایی حکم می کند که مصلحت افراد و احزاب به مصلحت جریان اصولگرایی ترجیح داده شود.
تشکیل حزب فراگیر اصولگرایی نشدنی است
حبیبی در واکنش به تلاشهای افرادی چون محمدرضا باهنر در ایجاد حزب فراگیر اصولگرایی عنوان کرد: تشکیل حزب فراگیر در اصولگرایان نشدنی است و در این رابطه کسانی که فعالیت می کنند به جایی نخواهند رسید البته داشتن ائتلاف اصولگرایی مقوله ای جداست و ما می توانیم ائتلاف داشته باشیم بدون اینکه حزب فراگیر تشکیل دهیم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در واکنش به برخی جریانهای تندروی اصولگرا که این روزها به دولت می تازند گفت: حزب موتلفه اسلامی همواره مواضع رسمی خود را نسبت به جریانهای تندرویی که باعث ضربه به بنیان خانواده اصولگرایی میشوند به صورت روشن اعلام کرده بر فرض مثال درخصوص جریان انحرافی صراحتاً مواضع خودمان را اعلام کردیم.
وی به فعالیتهای جریان انحرافی علیه حزب موتلفه اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: روزنامه ایران زمانی که در دست جریان انحرافی بود کارهایی علیه موتلفه انجام داد که شاه هم جرات انجام ان را نداشت.
بنای ما حمایت از دولت است
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران در این خصوص که ایا با فوت عسگراولادی اعتدال در میان اصولگرایان از بین رفته و آنها همچنان به اصلاح طلبان و دولت میتازند گفت: ما خودمان را میراث دار عسگراولادی می دانیم و در مقابل دولت همواره موضعی داشته ایم که از روی حمایت از دولت نقاط ضعف آن را با رعایت ادبیات ویژه انتقاد بیان کنیم و نقاط مثبت دولت را هم بیان کنیم ما حتی در دولت اصلاحات هم چوب لای چرخ دولت گذاشتن را حرام شرعی می دانستیم.
ما مشی اعتدال را حرکت پشت سر رهبری می دانیم
حبیبی درخصوص ایجاد جریانی با نام اعتدال و ایجاد ان پس از انتخابات 24 خرداد عنوان کرد: ما موضوع اعتدال را یک موضوع اسلامی دانیم و تند و کند رفتن را در هر صورت کار غیراسلامی می دانیم.
وی ادامه داد: وقتی که از اعتدال دم می زنیم باید همه لوازم آن را هم در نظر داشته باشیم ما به اقای روحانی در ملاقات اول گفتیم که دولت درخصوص اعتدال در مواردی عدول کرده است یعنی الان در انتصابات دولت ما نمی گوییم از اصولگرایان استفاده نشده است اما کفه اصلاح طلبان سنگین تر از کفه ای است که اصولگرایان در آن قرار دارند.
وی تاکید کرد: این عمل مغایر است با شعار اعتدال و فراجناحی عمل کردن و ما دعوت می کنیم دولت همان شعارهایی را که داده عمل کند و از آنها عدول نکند.
وی با تاکید بر اینکه مشی اعتدال حرکت پشت سر مقام معظم رهبری است تصریح کرد: باید نزدیک ایشان و پشت سر ایشان حرکت کنیم که این خودش یک مشی اعتدالی است.
حبیبی درخصوص حضور جریان اعتدالی در انتخابات مجلس دهم عنوان کرد: جریانی با این عنوان در انتخابات مجلس دهم حضور خواهد داشت و من تردیدی در آن ندارم به خصوص که اصلاح طلبان با وضعیت فعلی امیدوارتر هستند به این که می توانند در مجلس آینده افرادی را وارد مجلس کنند و کارهای انتخاباتی شان هم از الان اغاز کردهاند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به آخرین سوال از سوی خبرنگاران درخصوص دستاویز قرار دادن شعار اعتدال دولت از سوی برخی از جریانها و همچنین موضع نگرفتن دولت در مقابل این افراد خاطرنشان کرد: دولت در مسایل فطری و ارزشی نمی تواند بی طرف باشد زیرا دولت اسلامی است.
وی ادامه داد: از موضع گیری های وزارت ارشاد و برخی از مواضع فرهنگی دولت باید بگویم قابل انتقاد است و به بهانه های دیگری عده ای در پی احیای مقدمات فتنه هستند که دولت در مقابل اینها نمی تواند بی تفاوت باشد و ما انتظار داشتیم که مقامات وزارت ارشاد در واکنش به مورد تمسخر قرار گرفتن لایحه قصاص به عنوان دولت با آن برخورد کند.
پایان پیام/
نظر شما