رؤیای من گسترش همکاری های اندونزی با ایران مقتدر در همه عرصه هاست

خبرگزاری شبستان :رؤیای من در جهان اسلام این است که اندونزی با کشور مقتدری چون ایران که در علوم و فنون به شدت در حال رشد است، هر چه بیشتر همکاری دوستانه در همه عرصه ها داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، حجت الله ابراهیمیان رایزن فرهنگی کشورمان با پروفسور "نصر الدین عمر"، معاون وزیر دین اندونزی در محل این وزارتخانه دیدار و گفتگو کرد.


درابتدای این دیدار، نصر الدین اظهار داشت: مراکز علمی ایرانی در جاکارتا مثل کالج اسلامی صدرا از شخصیت های علمی ایرانی بهره مند هستند که در حال خدمت و ارتقای علوم اسلامی در این کشور می باشند.


وی افزود: رؤیای من در جهان اسلام این است که اندونزی با کشور مقتدری چون ایران که در علوم و فنون به شدت در حال رشد است، هر چه بیشتر همکاری دوستانه در همه عرصه ها داشته باشد تا در آینده نزدیک به عنوان قدرتمند ترین کشورهای جهان محسوب گردند و این امر دست یافتنی است .چرا که اندونزی بزرگترین کشور اسلامی و ایران نیز از نظر علم و تکنولوژی یکی از قدرت های برتر دنیاست.


معاون وزیر دین اندونزی اظهارکرد: تلاش هایی در حال انجام است و امیدواریم تا دو سال آینده موضوع اختلافات شیعه و سنی در اندونزی به کلی از بین برود. امروز روزی است که تمامی علمای اسلام باید به فکر اشتراکات مذهب شان باشند؛ تفرقه فقط دشمن را خوشحال می کند.
 

وی گفت: درخواست ما، ارسال منابع عربی و انگلیسی و در صورت امکان اندونزیایی به محافل علمی و دانشگاه های اندونزی است. همه دانشگاه های اندونزی به وزارت آموزش تعلق ندارند بلکه در این کشور، دانشگاه های اسلامی به وزارت دین وابسته اند و نیازهای این دانشگاه ها، دستاوردهای جدید علمی ایران است؛ به همین منظور انتظار داریم به صورت مستمر همه آثار عربی و انگلیسی از ایران در اختیار ما قرار گیرد.


ابراهیمیان اظهارکرد: دشمنان اسلام هیچگاه مایل نیستند اسلام در جهان مطرح شود اما برای ترویج اسلام خشن و افراطی میلیاردها دلار هزینه می کنند؛ این امر به وضوح اوج هراس آنها را از گسترده شدن اسلام حقیقی، نشان می دهد.


وی افزود: امیدواریم با تلاش های شما و سایر علمای منصف در این کشور بزرگ، توطئه های دشمنان در این کشور بزرگ اسلامی خنثی گردد.


در این دیدار، رایزن فرهنگی ایران تعداد 30 جلد کتاب که عمدتا به زبان عربی و اندونزیایی بود به معاون وزیر دین اندونزی اهدا کرد.

 

 دیدار هیاتی از اساتید و دانشجویان دانشگاه های آلمان و سوئیس با رییس مرکز گفتگوی ادیان و تمدن ها
هیاتی از اساتید و دانشجویان دانشگاه پادربورن و والبرن آلمان و بازل سوئیس با "علی محمد حلمی"، رییس مرکز گفتگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 12 اسفند در دفتر وی در دیدار و گفتگو کردند.


به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اعضای این هیات آقایان پروفسور رینولد برنهارت استاد دانشگاه بازل سوئیس ، خانم‌ها پروفسور مارگارتا گروبر و دکتر آنگلیا نوبورت از اساتید دانشگاه والبرن آلمان بودند که به همراه 20 نفر از دانشجویان این دانشگاه به میزبانی دانشگاه ادیان و مذاهب قم به ایران سفر نموده اند.


در این دیدار، حلمی گفت: ملت و کشور ما روابط دیرینه ای با کشور آلمان داشته و این دوستی و روابط همچنان ادامه دارد، تبادل هیأت های دانشجویی نقش موثری در روابط فرهنگی کشورها خواهد داشت، ما مناسبات فرهنگی خوبی با کشورهای اروپایی از جمله کشور آلمان داریم.


وی افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مسئول کلیه مناسبات و روابط فرهنگی بین المللی در ایران است و ما در 70 کشور نمایندگی فرهنگی داریم که یکی از این نمایندگی های ما مهم در آلمان است که در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری و دینی‌، فکری و فلسفی فعال هستند.


رئیس مرکز گفتگوی ادیان و تمدن هاگفت: این مرکز بیش از 18 سال گفتگوهای بینادینی با مسیحیان کاتولیک، پرتستان، ارتدوکس برگزار کرده است.


وی در ادامه با اشاره به برگزاری موفق هفتمین دور گفتگوی دینی با شورای جهانی کلیساها در ماه گذشته گفت: تاکنون هشت دور گفتگوی دینی با واتیکان، سه دور گفتگوهای دینی با بودایی های تایلند و سری‌لانکا داشته ایم و نیز نهمین دور گفتگوهای دینی با کلیسای ارتدوکس روسیه در سال آینده خواهیم داشت .


حلمی افزود: سابقه گفتگوهای دینی در اسلام شیعی به زمان امامان ما باز می گردد. این گفتگو بین اسلام و رهبران ادیان دیگر وجود داشته و تا امروز نیز ایران در حقیقت تنها کشور اسلامی در جهان است که بیشترین سابقه گفتگوهای دینی را داشته و دارد‌.


ما هر گونه خشونت های دینی را محکوم کرده و محکوم می کنیم و معتقدیم که دین یک راه و یک ارتباط بین بنده و خداست و همانطور که در قرآن کریم آمده است که مسلمانان رابطه برادرانه با پیروان دیگر اهل کتاب و دیگر ادیان باید داشته باشند. شما هیچ مسلمان شیعی را سراغ ندارید که در برنامه‌های خشونت آمیز گروه های افراطی دخیل باشد.


ما امیدواریم با همکاری همه صلح دوستان و متدینین جهان اعم از مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و بودایی ها بتوانیم برای صلح و عدالت و آینده بهتر جهان با هم همکاری کنیم.


در پایان این دیدار پرفسور رینولد برنهارت؛ استاد دانشگاه بازل سوئیس ضمن تشکر از سازمان فرهنگ و ارتباطات گفت: گفتگو امر بسیار مهمی در جهان است ما معتقدیم که گفتگو فقط میان یک دین با سایر ادیان نیست بلکه میان انسان‌ها و همینطور در مورد نیازها و امیدهای آن‌هاست و این نکته ایست که نقش گفتگوی های دینی را بسیار مهم می کند.


گفتنی است این هیات به منظور برگزاری در سومین دور گفتگوهای دینی دانشگاه ادیان و مذاهب قم با دانشگاه پادربورن آلمان با موضوع "جایگاه عیسی مسیح (ع) در قرآن و کتاب مقدس"به مدت یک هفته به ایران سفر نمودند و به منظور آشنایی با مباحث گفتگوهای بینادینی از مرکز گفتگوی ادیان و تمدن ها بازدید نمودند.

پایان پیام/

 

کد خبر 349440

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha