ایران تنها کشور اسلامی دارای فناوری نانو تکنولوژی است

خبرگزاری شبستان: دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، اظهار داشت: ایران تنها کشور اسلامی دارای فناوری نانو تکنولوژی است که نامش در بین 10 کشور برتر دنیا در فناوری نانو می درخشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، سعید سرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، ظهر امروز(12 اسفند) در مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه کاشان در تالار آزادی این دانشگاه گفت: ایران کشور مطرح در مجامع بین المللی نانوتکنولوژی است که به برکت توسعه علمی در این حوزه کشور را به جایگاه والا و ارزشمندی در دنیا رسانده است.

 

وی با تاکید بر کوشش فراوان کارشناسان و اساتید حوزه نانوتکنولوژی به عنوان یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت در این حوزه افزود: نانو فناوری یکی از سه دسته عواملی است که برای بهبود، پیشرفت، نوآوری و خلاقیت اقتصادی یک کشور پایه ریزی می شود.

 

به گفته وی، ایران نیز رشد بی نظیری در علم و حوزه فناوری نانو را طی یک دهه گذشته داشته و رتبه اول در منطقه و جهان اسلام را کسب کرده است.

 

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، استقلال و پویایی کشور را در گرو پیشرفت های تکنولوژیکی دانست و  افزود: نگاه جهانی در استفاده از فناوری نانو دستیابی به اقتدار نظامی است.

 

سرکار، بر توجه ویژه به علم و تکنولوژی و فناوری نانو را تاکید کرد و اذعان داشت: دستیابی به این پیشرفت برای فراهم کردن استقلال، رفاه و اقتدار ملت ایران ضروری است.

 

وی ورود به عرصه خلاقیت و نوآوری را مرهون تسلط بر تکنولوژی دانست و عنوان کرد: جریان سالم و پویای تکنولوژی در دانشگاه ها زمینه های شکوفایی روزافزون کشور را ایجاد می کند.

 

به گفته وی، یکی از عوامل دستیابی به تکنولوژی شرکت های دانش بنیان به عنوان حلقه واسط بین صنعت و دانشگاه و در نتیجه موفقیت و پیشرفت اقتصادی جامعه است.

 

این مقام مسئول تاکید کرد: صنعت و دانشگاه باید مسیر ارتباط و تعامل سازنده خود را در جهت رفع نیازهای یکدیگر پیدا کنند و با کمک دانش و تجربه یکدیگر در این راست به پیشرفت و نوآوری برسند.

 

وی در پایان با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در مقاله نویسی و روش تحقیق در دانشگاه ها، ادامه داد: این کارگاه های آموزشی بایستی در راستای تقویت دانشگاهیان، تشویق دانشجویان به ارائه مقاله و حضورشان در عرصه علمی بیش از پیش به منصه ظهور برسد.

 

سرکار، برگزاری کارگاه های آموزشی و تحقیقاتی مبتنی بر دانش را عامل ایجاد مهارت و اشتغال و زمینه کسب و کار ذکر کرد و یاد آور شد: آموزش و پژوهش و ارتباط با صنعت عامل تولید علم و دانش و ثروت است.

 

گفتنی است، مراسم نکوداشت چهل سالگی تاسیس دانشگاه کاشان با سخنرانی سعید سرکار ستاد توسعه فناوری نانو کشور، عباسعلی منصوری نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس،خاطره گویی روسای سابق دانشگاه دکتر حسن دقیق، دکتر غلامحسین ریاضی و سید احسان الله احدیت و تجلیل از آنها و پژوهشگران و فناوران برتر با اهدای تندیس و لوح تقدیر برگزار شد.

 

از سال 52 تاکنون که دکتر عباس کتابی ریاست دانشگاه کاشان را به عهده دارد اسامی 15 نفر از مرحوم دکتر محمود اسلامی، دکتر سید احسان الله احدیت، مهندس سالم پرهامی، دکتر سید احمد آرام فر،دکتر فیروز خوش ضمیر، دکتر محمد حسین سرمدی، مهندس محمود رهنما،مهندس حسین پور زاهد، دکتر غلامحسین ریاضی، دکتر علی شریف، دکتر تقی شامخی، دکتر مهدی معرفت، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر، دکتر حسن دقیق و دکتر سید جواد ساداتی نژاد به عنوان رئیس در کارنامه فعالیت این دانشگاه ثبت شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 349155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha