حوزه های علمیه خانواده اسلامی، قرآنی و مهدوی را در جامعه تبیین کنند

خبرگزاری شبستان:مدیر حوزه‎های علمیه گیلان با بیان اینکه حوز‌ه‌ها باید سبک زندگی اسلامی را در جامعه ترویج دهند، گفت:حوزه می‌تواند خانواده اسلامی، قرآنی و مهدوی را برای جامعه تبیین کند تا خانواده مستحکم شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام محمد لاکانی، مدیر حوزه‌های علمیه گیلان، امروز(11 اسفند) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با محوریت نقش و جایگاه حوزه در فرهنگ سازی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: از دیرباز روحانیت و حوزه‌های علمیه مورد توجه عامه مردم بودند و مردم در امور مختلف خود به آنها رجوع کرده و بر اساس نظر آنها حرکت می‌کردند.


وی ادامه داد: حوزه‎های علمیه همواره در طول تاریخ نقش بی‌بدیل خود را در گسترش فرهنگ غنی اسلام و معتقدات دینی ایفا ‌کردند.

 

نقش حوزه علمیه را در نهادینه کردن فرهنگ احصا کنیم
حجت الاسلام لاکانی با بیان اینکه امروزه با هجمه شدید دشمن در فرهنگ دینی و اسلامی و القا شبهات به عموم مردم به ویژه جوانان مواجه شدیم، تصریح کرد: امروزه حوزه‌های علمیه با توجه به این هجمه‌های فرهنگی باید در زمینه‌های مختلف آموزشی، علمی، دینی و .. هم برای خود و هم برای جامعه نقش آفرینی کند.


وی با تاکید بر اینکه باید نقش حوزه علمیه را در نهادینه کردن فرهنگ احصا کنیم، افزود: دفاع از حریم دین و مقابله با انحرافات دینی رسالت مهم حوزه علمیه است که یک نقش کلیدی در حفاظت از دین و انحراف زدایی است.


مدیرحوزه‌های علمیه گیلان ادامه داد: هجمه‌ها به دین امروز نمود و بروز عینی دارد و شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای با استفاده از ترفندهای مختلف در حال شبهه سازی بر علیه دین هستند و روحانیت و حوزه‌ها باید در این عرصه نقش بی‌بدیلی ایفا ‌کنند.


وی فراهم کردن زمینه‌های لازم برای پذیرش ارزش‌ها و هنجارها را از دیگر وظایف حوزه‌های علمیه دانست و گفت: باید جامعه را به سمت و سویی سوق داد که پذیرای ارزش‌ها و هنجارها باشد و اگر جامعه این را بپذیرد یک فرهنگ سازی است.

 

حوزه‌ها و روحانیت همواره متکفل رهبری دینی و فکری جامعه بودند
حجت الاسلام لاکانی، احیای مسجد و ترویج آموزه‌های دینی در قالب نوشتار را از دیگر وظایف حوزه‌های علمیه دانست و اذعان کرد: میراث ماندگار مکتوب و نوشتاری خود مانند مفاتیح الجنان، بحارالانوار و ... رامدیون علمای تراز اول دین هستیم که این کتب حاوی معنویت، اخلاق، صلح، سازش، همگرایی، دوری از زشتی‌هاست که حوزه‌های علمیه با تربیت علمای برجسته در این زمینه نقش آفرینی کرده است.


وی رهبری دینی و فکری جامعه را از دیگر وظایف حوزه‌های علمیه برشمرد و افزود: حوزه‌ها و روحانیت همواره متکفل رهبری دینی و فکری جامعه بوده و وجود مراجع عظام تقلید که مردم تغذیه دینی و فکری خود را از این مراجع دریافت می‌کنند گواه این امر است.

 

حوز‌ه‌ها باید سبک زندگی اسلامی را در جامعه ترویج دهند
مدیر حوزه علمیه گیلان در تشریح علل آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: عدم پایبندی مردم به آموزه‌های دینی، آشفتگی کانون خانواده، دوستان ناباب، فقر فرهنگی و تربیتی از اهم آسیب‌های اجتماعی است که حوزه‌های علمیه با ورود به این عرصه و شناسایی آسیب‎ها می‌توانند در پیشگیری از آنها موثر باشند.


حجت الاسلام لاکانی با بیان اینکه حوز‌ه‌ها باید سبک زندگی اسلامی را در جامعه ترویج داده تا مشکل از هم پاشیدگی خانواده‌ها رفع شود، اذعان کرد: حوزه می‌تواند خانواده اسلامی، قرآنی و مهدوی را برای جامعه تشریح و تبیین کند تا خانواده مستحکم شده و ارتباط درست روحی و عاطفی بین اعضای خانواده ایجاد شود.


وی با تصریح اینکه اگر روحانیت آموزه‌های دینی را به شکل صحیح به جامعه انتقال دهد این آسیب‌ها کاهش می‌یابد، افزود: روحانیان باید از طریق وعظ، خطابه و تبلیغ وارد عمل شوند تا آسیبی وجود نداشته باشد.


پایان پیام/
 

کد خبر 348640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha