به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام محمدمهدی مهدوینیا در سلسله جلسات پرسمان دینی که با موضوع «تغذیه از دیدگاه امام رضا(ع)» و با حضور گسترده عموم زائران در رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: خواص غذاهای طیب، غذاهای حلال و حرام وشیوههای تغذیه از جمله مباحثی است که در آیات شریفه قرآن کریم به آنها پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه نوع تغذیه در سعادت و شقاوت انسان تأثیرگذار است، بیان کرد: هنر طب سنتی و اسلامی در این است که نه تنها به سلامت جسم بلکه به سلامت روح انسان توجه ویژه ای دارد.
حجتالاسلام مهدوینیا با استناد به آیات شریفه قرآن کریم و روایات معصومین(ع) گفت: نوع خوراک و تغذیه در رفتار و اخلاق انسان تأثیرگذار است از این رو اسلام هموراه تأکید می کند که انسان باید غذای طیب بخورد.
به گفته این کارشناس پاسخگویی به مسائل دینی، اولین آیات قرآن کریم درباره لقمه حلال است و در آیات شریفه نیز عنوان شده است که ایمان دارای 10 درجه است که 9 درجه آن به لقمه حلال برمی گردد.
وی با بیان اینکه در بیش از 10 آیه شریفه قرآن به خوردن «انار»، «زیتون» و «انگور» اشاره شده است، عنوان کرد: امیرالمومنین(ع) می فرمایند: که هر یک از این خوراکیها به تنهایی خاصیت غذایی دارند.
این استاد حوزه و دانشگاه لازمه داشتن بدن سالم، اخلاق نیکو، روحیه پرنشاط و فعال را تدبر در غذاها و شناخت مزاج بدن ذکر کرد و در ادامه به ویژگیهای افراد سودایی، بلغمی و صفرایی مزاج پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام مهدوینیا در بخش دیگری از سخنانش به خواص برخی از خورکی ها که در سلامت بدن مؤثر است، اشاره کرد و گفت: خوردن خرما باعث افزایش صبر و بردرباری در افراد میشود.
وی با بیان اینکه خوردن انار در صبح جمعه باعث می شود تا 40 روز قلب انسان روشن باشد، اظهار داشت: خوردن زیاد گوشت قرمز باعث سنگدل شدن افراد میشود، اما نبی مکرم اسلام (ص) خوردن گوشت قرمز حداقل هر 40 روز یک بار را توصیه کردهاند حتی اگر انسان مجبور شود برای تهیه آن از دیگران قرض کند.
پایان پیام/
نظر شما