تخصیص 110 میلیارد تومان به گلستان رهاورد ماده 180 قانون پنجم توسعه

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: طبق تعریف ماده 180 قانون پنجم توسعه، مبلغ 110 میلیارد تومان به استان گلستان به عنوان استان کمتر توسعه یافته تعلق گرفت.

به گزارش خبرگزاری شبستاناز استان گلستان، عیسی امامی، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بحث اسناد خزانه اسلامی تجربه جدیدی است، افزود: این ماده که برای اولین بار اجرا می شود، جهت توازن منطقه ای، توزیع عادلانه درآمد و محرومیت زدایی برای استان های کمتر توسعه یافته در نظر گرفته شده است.


وی با اشاره به در نظر گرفتن حدود چهار هزار میلیارد تومان برای شهرستان های توسعه نیافته کل کشور، ادامه داد: حدود 9 استان کشور از میانگین کشوری پائین تر هستند که باید با بهره گیری از ماده 180 برنامه پنجم توسعه، خود را به رشد مناسب برسانند.


امامی خاطرنشان کرد: باید در کنار بودجه حدود 250 میلیاردی که به عنوان اعتبار به استان ما اختصاص داده شده و با بهره گیری از مبلغ تخصیص یافته از محل ماده 180، برخی فعالیت ها یا اقداماتی که شرایط انجام و یا ادامه آن وجود نداشت را به ثمر برسانیم.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر در این حوزه سرمایه‎گذاری در استان صورت نگیرد درآمدی هم متوجه استان نخواهد شد، اذعان داشت: در حال حاضر برای استان گلستان 250 میلیارد تومان درآمد در نظر گرفته شده است که بنده با صراحت اعلام می‎کنم محقق نخواهد شد.


وی تصریح کرد: لازمه تحقق این امر، سرمایه گذاری و تأمین زیرساخت هایی است که اتفاق نیفتاده و امیدواریم با برنامه ریزی هدفمند به آن برسیم.


نماینده مردم گرگان و آق‎قلا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شرایطی که یک استان توسعه یافته می تواند 3 هزار میلیارد تومان برای دولت کسب درآمد کند، بنابراین به آن فرصتی هزار میلیاردی نیز می دهند و به او اجازه می دهند مازاد درآمد را استان خود هزینه کند.


امامی ادامه داد: در حال حاضر این امکان برای استان گلستان بوجود نمی آید و موضوع تاکید استان‎های توسعه یافته هم این بود که به دلیل کارآمدی افزون تر و درآمد بیشتری که برای دولت کسب می‎کنند باید سهم بیشتری داشته باشند.
 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و تلفیق مجلس شورای اسلامی با ایراد دانستن ورود بندها و تبصره ها که باعث حجیم شدن بودجه سال 93 شده، اظهار داشت: در فرآیند بودجه باید به سمت عملیاتی شدن برویم و اساس شکل گیری آن به گونه ای شود که بر اساس تقاضا و ضریب شکل نگیرد تا با روندی مطلوب به هدفمندی بودجه برسیم.


نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی در توصیه به مدیران استانی، گفت: دستگاه ها خود را در مقابل شورای برنامه ریزی استان، معاونت راهبردی، مجلس و مجمع نمایندگان مجلس موظف ببینند و با بررسی بودجه سال 92 و تخصیص آن در قسمت های مختلف، به جمع بندی اهداف منطبق با برنامه پنجم توسعه در بودجه جاری برسند.


پایان پیام/

کد خبر 348432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha