مطالعه در جامعه اسلامی و ایرانی باید به یک عادت تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کتابخانه های عمومی چهار محال و بختیاری، اظهار داشت: مطالعه باید در جامعه ای که مردم آن از فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی برخوردارند، به یک عادت تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، بهروز صادقی، مدیرکل کتابخانه های عمومی چهار محال و بختیاری، امروز(10اسفند) در همایش نقش مربیان پرورشی در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی که در کتابخانه عمومی شهرسورشجان برگزارشد، ضمن گرامیداشت هفته تربیت، به اهمیت و نقش مربیان پرورشی در تعالی و پرورش دانش آموزان پرداخت.

 

وی به وجود امکانات و بسترهای موجود در کتابخانه فردوسی اشاره کرد و افزود: این امکانات می تواند در مسائل مرتبط با امور آموزشی و تربیتی یاری بخش مربیان این حوزه درجهت رسیدن به اهداف عالی آموزشی و پرورشی قرار گیرد که از دغدغه های کتابخانه ها و آموزش و پرورش می باشد.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی چهار محال و بختیاری، تصریح کرد: مطالعه باید در جامعه ای که مردم آن از فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی برخوردارند، به یک عادت تبدیل شود تا از این طریق شاهد پیشرفت و ترقی روزافزون در جامعه باشیم.

 

صادقی، اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم فرهنگ مطالعه کتاب را در بین مردم و به ویژه نوجوانان و جوانان ترویج کنیم باید زیرساخت‌ های مناسب در این زمینه را فراهم کنیم.

 

وی اظهار داشت: عوامل مختلفی در امر کتاب و کتابخوانی و توسعه فرهنگ و مطالعه، در میان کودکان و نوجوانان ما دخیل هستند و برای اینکه بتوان راهکارهای عملی توسعه کتابخوانی در میان کودکان و نوجونان را شناخت و به کار برد، بایستی عوامل تاثیر گذار بر کتابخوانی و نقش هر کدام در این مقوله را شناخت و روشن کرد.


مدیرکل کتابخانه های عمومی چهار محال و بختیاری، عنوان کرد: کتابخوانی برآیندی از مجموعه عوامل است، این عوامل به طور عمده شامل خانواده، فرد، مدرسه و محیط آموزشی است.

 

وی خاطر نشان کرد: ایجاد بسترهای لازم برای توسعه و ترویج فرهنگ کتاب وظیفه آحاد جامعه بوده و این خود مصداق عینی امر به معروف است.

 

صادقی، در ادامه با اشاره به لزوم توجه به بخش مطالعه مفید گفت: ایستگاه ‌های مطالعه کتاب باید در موقعیت ‌های مناسب و محتوای کتاب‌ ها متناسب با نیاز آن مجموعه یا مکان باشد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 348329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha