حجت الاسلام علی باقری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفتگو با خبرنگار شبستان در زنجان اظهار داشت: باورهای و اعتقادات دینی مردم باعث حضور زائران و گردشگران مذهبی در مساجد و امامزادگان می شود.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان همه ساله پذیرای جمع کثیری از گردشگران مذهبی در مساجد و امامزادگان است، یادآور شد: 90 درصد گردشگران در کشور را گردشگران مذهبی تشکیل می دهند.
این مقام مسئول به ظرفیت بالای بقعه قیدار نبی در جذب گردشگران مذهبی به استان زنجان اشاره کرد و ادامه داد: در همین راستا 350 متر به فضای اطراف این بقعه افزوده شده است.
حجت الاسلام باقری به مرمت این بقعه با معماری سنتی و آینه کاری اشاره کرد و گفت: در این بقعه مرمت ها با آثار خطاطی از آیات قرآن کریم و اسامی ائمه معصومین همراه است.
به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در راستای مرمت و توسعه بقعه قیدار نبی 2 میلیارد و 100 میلیون تومان هزینه شده است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه خدمات رفاهی به گردشگران مذهبی در امامزادگان استان اشاره کرد و افزود: 30 امامزاده و بقاع متبرکه در استان زنجان آماده استقبال از زائران و مسافران نوروزی است.
این مقام مسئول از اجرای طرح آرامش بهاری در 15 مرکز به عنوان مراکز فرهنگی در مساجد و امامزادگان استان زنجان خبر داد و یادآور شد: در این مراکز اماکنی برای اقامت شبانه مسافران لحاظ شده است.
وی همچنین به مساجد تاریخی استان زنجان اشاره و تصریح کرد: مساجدی همچون مسجد جامع، مسجد خانم، مسجد چهل ستون، مسجد سید فتح اله و مسجد ولیعصر زنجان که به عنوان میراث معنوی استان به ثبت رسیده اند نیز می توانند پتانسیل قابل توجهی در جذب گردشگران مذهبی به استان زنجان باشند.
حجت الاسلام باقری در ادامه به مسجد جامع سجاس با یک هزار سال قدمت اشاره کرد و افزود: استان زنجان مساجد بسیاری از این دست دارد که می توانند در جذب گردشگران مذهبی به استان زنجان تاثیرگذار باشند.
پایان پیام/
نظر شما