سناتور کنگره آمریکا:حمایت ازاسراییل درگروحفظ همه گزینه هاست

خبرگزاری شبستان:سایت ادموند سان که زیر نظر آسوشیتدپرس فعالیت میکند از تمایل شدید اسراییل برای فشارهای تحریمی مضاعف برایران نوشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، در این گزارش آمده است : سفیر اسراییل مایر شلومو گفت:همینکه که تحریم ها نقش مهمی در آوردن ایرانیان بر سر میز مذاکره داشت میتوان مطمئن بود که ایران کشور قابل اعتمادی نیست.
وی که برای مذاکره درباره نقش ایران در عصر هسته ای در ادموند به سر میبرد گفت تاکید من این است که در مذاکره با ایران به شدت محتاطانه برخورد شود زیرا اعتماد به ایران تایید نشده است.
وی افزود اعتماد به ایران زمانی خوب است که منجر به امنیت شوداما متاسفانه در حال حاضر اینگونه نیست.
این سفیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: تمام سانتریفیوژهای که قادر به غنی سازی هستند باید باید از بین برود و اورانیوم تا ذره آخر باید از ایران خارج شود.
وی با اشاره به امضای معاهده منع گسترش سلاح هسته ای توسط ایران گفت: تا زمانی که سانتریفیوژ در ایران است ایران در فکر غنی سازی است.
جیمز لنکفورد دبیر این جلسه گفت: ایران نفرت طولانی مدتی از اسراییل دارد و همین مسئله با عث وحشت آنها شده است و کشورهای همسایه این کشوردر بی ثباتی هستند.
شانون لاتون که از حاضران این جلسه و از مدعیان ریاست کنگره آمریکاست گفت:ما باید با قدرت از کشور اسراییل دفاع کنیم و این یعنی حمایت از تمام گزینه های روی میز و برچیدن کامل توان هسته ای ایران.
شلومو با اشاره به حمایت های اوباما از دستاوردهای توافق هسته ای ایران گفت:باز گرداندن و حتی لغو موقت تحریم ها باعث کمک به جاه طلبی های هسته ای ایران میشود.
وی تاکید کرد: تحریم ها علیه ایران باید ادامه داشته باشد زیرا تنها تحریم آنها را سر مذاکره آورده است و باید فشار بیشتری آورده شود تا ایران تسلیم شود.
گفتنی است : ظریف وزیر امور خارجه ایران در وین با اشاره به کاربرد زور و نتایج آن در موضوع پرونده هسته ای کشورمان تاکید کرد:تحریم هایی که با این زبان بر ما تحمیل شد، برای بانیان آن و دنیا حاصلی نداشته است و اگر هر کسی فکر کند که تحریم ها بود که ما را به پای میز مذاکره کشانده است، دچار اشتباه فاحشی در محاسبات شده است .
وی همچنین تاکید کرد: وزیر امور خارجه در ابتدای این نشست طی سخنانی به ساختارهای گذشته و کنونی در روابط بین الملل اشاره کرد و گفت : در دنیای متغیر کنونی دیگر زور به عنوان یک ابزار در پیشبرد سیاست خارجی هیچ کاربردی ندارد و مسلما اگر کشوری عنوان کند که همه گزینه ها بر روی میز است و بخواهد از این موضوع به عنوان یک ابزار سیاست خارجی استفاده کند، هنوز در گذشته های بسیار دور سیر می کند. تجربه تاریخی کشورها نشان داده است که معظم کشورهایی که تلاش نمودند تا از زور به این عنوان استفاده کنند یا به طور کامل و یا در بیشتر اهداف خود دچار شکست شده اند.
پایان پیام/
 

کد خبر 348222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha