ارائه مشاوره رایگان به 2015 کردستانی

خبرگزاری شبستان: رئیس کانون وکلای استان کردستان از مشاوره رایگان 2هزار و 15 نفر توسط وکلای استان در سال جاری خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حبیب الله مرادی رئیس کانون وکلای استان کردستان جمعه شب در مراسم ویژه سالروز استقلال کانون وکلای ایران در سنندج اظهار داشت: کانون وکلای استان کردستان از آذرماه سال 85 با حضور 61 وکیل فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر 317 وکیل در این کانون مشغول خدمت به مردم هستند.


وی افزود: این کانون تاکنون برای 256 نفر از دانش ‌آموختگان رشته حقوق اشتغال پایدار ایجاد کرده و بخشی از دغدغه‌ های جوانان تحصیلکرده استان را رفع نموده است.


مرادی خاطر نشان کرد: علاوه بر اشتغال‌ زایی برای جوانان شاهد خدمات بسیاری نیز برای افراد محروم و بی‌ بضاعت بوده‌ ایم که به عنوان نمونه می ‌توان به مشاوره رایگان به بیش از 2هزار و 15 نفر در سال جاری توسط وکلای عضو این کانون اشاره کرد.


محمود کاشانی عضو سابق کانون وکلای ایران و استاد رشته حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران نیز در این مراسم از نحوه تدوین قانون جامع وکالت کشور انتقاد کرد و خواستار واگذاری این مهم به وکلا شد.


وی افزود: توسعه همه جانبه و پایدار در پرتو حاکمیت قانون تحقق خواهد یافت و باید حاکمیتی در راستای دفاع از ارزش ‌های والای انسانی، در خدمت مردم و بدون تبعیض، صرف ‌نظر از مقام، موقعیت و جایگاه اشخاص در جامعه جاری و ساری باشد.


کاشانی تصریح کرد: جامعه وکلای دادگستری ایران به جد و به حق انتظار دارند در برابر مر قانون و در جهت صیانت از حقوق و آزادی ‌های فردی و اجتماعی، در تدوین و تنظیم هر قانون در ارتباط با حرفه وکالت و نقش و جایگاه وکیل دخالت مستقیم، کارشناسی شده، اصولی و همه جانبه داشته باشد.


عضو سابق کانون و کلای ایران اظهار داشت: هم اکنون تدوین طرح جامع وکلای دادگستری توسط دولت و قوه قضاییه به عنوان بزرگترین نگرانی برای جامعه وکلای کشور تبدیل شده و باید هرچه سریعتر برای رفع این نگرانی تلاش‌ هایی جدی صورت گیرد.


وی افزود: قانون اساسی در هر کشور به عنوان بزرگترین سند محسوب شده و مردم آن کشور در زیر سایه قانون اساسی به سوی رفاه و تعالی گام برمی ‌دارند.


کاشانی خاطر نشان کرد: نوسازی قانون استقلال وکلا امری مهم و قابل قبول است اما برای تدوین قانون جامع وکلا باید این امر به خود وکلا واگذار شود چرا که در غیر اینصورت بدون درنظر گرفتن نقش وکلا در نگارش، تدوین و تصویب این قانون شاهد خدشه‌ دار شدن استقلال کانون وکلا خواهیم بود.


کاشانی افزود: بر اساس اصل 26 قانون اساسی همه انجمن ‌های سیاسی و صنفی به شرط اینکه به استقلال، آزادی و وحدت ملی کشور خدشه‌ ای وارد نکنند آزاد و مستقل هستند و ما هم انتظار داریم که استقلال کانون وکلا برای همیشه محفوظ بماند.

 

پایان پیام/

کد خبر 347989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha