به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، امروز (8 اسفند) در هشتمین دوره مراسم تحلیف کارآموزان وکالت و جشن استقلال کانون وکلای دادگستری، افزود: قانون می تواند بخشی از دغدغه های انسانی در زمینه عدالت را رفع کند.
وی تشخیص قانون گذاری خوب و بد در این زمینه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: قانون گذاری خوب نیازمند مجلس خوب، نمایندگان هوشمند، حمایت مراکز مردم نهاد، مجامع ملی، دانشگاهی و غیره است.
جلالی اظهار داشت: ما انسان ها نیازمند آن هستیم که برای اطعام و اکمال باهم زندگی کنیم و برای کمال، پیشرفت و توسعه در کنار یکدیگر باشیم.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما از وجود لایتناهی جدا شده ایم و به دنیا آمده ایم و در طی این مسیر به دنبال بازگشت به اصل خویش هستیم، لذا نیازهای ما سیری ناپذیر است.
وی با اشاره به اینکه روح ما آرام نیست و در این بی قراری به دنبال سهم بیشتری از مواهب الهی هستیم، افزود: در مسیر رسیدن به این نیازها، مفهوم عدالت جلوه می کند که باید برای خوب زندگی کردن، از آن بهره مند شویم.
جلالی به عدالت از دیدگاه دینی و عرفی اشاره کرد و اظهار داشت: باید در سایه قانون مداری و قانون گذاری به عدالت دست یابیم.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اولین قدم در رسیدن به عدالت را فرهنگ سازی مناسب دانست و اذعان داشت: پیش نیاز این امر این است که نمایندگان ما در مجلس شورای اسلامی، در جایگاه خود قرار گیرند و به دنبال کار ویژه های اصلی بروند.
جلالی خاطرنشان کرد: در قوانین جاری کشور، بسیاری قوانین محکم هستند که باید روزآمد شوند و با بکار گیری بحث کارشناسی نسبت به اصلاح آن ها اقدام کرد.
وی در پایان در توصیه به کارآموزان وکالت گفت: در حیطه کاری خودف هیچ گاه از دغدغه عدالت خارج نشوند و شرایط را به گونه ای کنترل کنند که افکار عمومی، کانون وکلا را به عنوان مرکزی جهت دفاع از حقوق شهروندی بدانند.
پایان پیام/
نظر شما