قرآن، با فضیلت ترین کتاب در عالم هستی است

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال وبختیاری، گفت: در عالم هستی هیچ کتابی در فضیلت و برتری به پای قرآن نمی‌رسد، چراکه نه تنها قرآن خلاصه تعلیمات انبیای الهی بوده بلکه ازهمه موجودات هم برتر است.

حجت الاسلام مراد یوسفی، مسئول دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری، امروز(7اسفند) با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: پیامبر اسلام(ص)در این باره فرمود: القُرْآنُ اَفْضَلُ کَلِّ شَیءٍ دُونَ الله؛ فضیلت قرآن به جز خدا از همه چیز برتر و بالاتر است.

 

وی در ادامه فضیلت قرآن را از همه کتاب های آسمانی بیشتر و بالاتر دانست و افزود: کتاب‌های دیگر آسمانی برای برهه‌ای از زمان و مردم خاصی فرود آمده بود، اما قرآن برای همه زمان‌ها تا روز قیامت و برای همه انسان‌ها در همه مکان‌ها حتی برای غیر انسان‌ها مانند جن نازل شده و همه موظف هستند به دستورات آن عمل کنند.

 

وی تصریح کرد: قرآن بهترین کلام و هدیه اوست و نیز تکلم خدا با بشر است، انسان عاقل و فهمیده به هیچ عنوان حاضر نیست بین او و قرآن فاصله بیفتد، مگر نه این است که گوش و چشم انسان می‌خواهند لذت ببرند، چرا لذت را با شنیدن و دیدن آیات و کلام الهی تأمین نکنند تا بخواهند از راه باطل چشم و گوش را به لذت مادی سرگرم کنند.

 

حجت الاسلام یوسفی، خاطر نشان کرد: اگر برای انسان، روشن و واضح شد که قرآن، هم کلام الهی و هم تکلم خداوند با بشر است، چرا به استقبال آن نمی‌شتابد.

 

وی اضافه کرد: اگر کسی مزاج روحی خود را با گناه مسموم کند از شهد و شیرینی قرآن لذت نمی‌برد، همان طور که انسان معتادی که مزاجش را مسموم کرده است، نمی‌تواند از عسل لذت ببرد و فقط از آن سم، لذت می‌برد لذا کسی هم که مزاج روحی خود را مسموم کند از تلاوت قرآن لذت نمی‌برد؛ چرا که گناهان مانع می‌شوند وی طعم گوارای کلام الهی را بچشد.

 

مسئول دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: قرآن اثر جود و بخشش الهی است که بر قلب بهترین افراد بشر نازل شده و پیامبر اسلام(ص) هم در رساندن این بخشش الهی کوتاهی نکرده، بلکه همه آن عطایا و مواهب الهی را به انسان‌های مستعد و قابل، ابلاغ کرده است.

 

وی تاکید کرد: قرآن به منزله یک تکلیف محض نیست، بلکه عطای خاص الهی است و چون آن حضرت در رساندن بخشش و بذل خداوند کوتاهی نکرده است، مسلمانان هم نباید در پذیرش و فهمیدن آن کوتاهی ورزند.

 

حجت الاسلام یوسفی، اظهار داشت: قرآن همان قانون خدایی و ناموس آسمانی است که اصلاح دین و دنیای مردم را به عهده گرفته و سعادت جاودانی آنان را تضمین کرده است.

 

وی آیات قرآن را سرچشمه هدایت، راهنمایی و کلماتش معدن ارشاد و رحمت دانست و یاد آور شد: کسی که به سعادت همیشگی علاقه مند است و سعادت و خوشبختی هر دو جهان را می‌خواهد داشته باشد، بر وی لازم است که روز و شب با قرآن تجدید عهد کرده و ارتباطش را با آن محکم و استوارتر سازد و آیاتش را به حافظه خود سپرده و با مغز و فکر خویش در آمیزد تا در پرتو آن کتاب آسمانی، به سوی رستگاری و سعادت جاودانی رهنمون شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 347292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha