به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، محمد بنی اسدی با اشاره به سرمایه گذاری یک میلیارد یورویی بنیاد مستضعفان در صنایع فولاد گفت: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با توجه به استقرار در منطقه ویژه اقتصادی از امکانات و تاسیسات زیربنایی نظیر دسترسی به بندر تجاری شهید رجایی، ترمینال دریایی بندر عباس، تاسیسات راه آهن و جاده ای و تاسیسات دریافت آب از مزایای ویژه برخوردار است که امکان برنامه ریزی های استراتژیک برای این صنعت را فراهم می نماید.
وی در خصوص طرح های اجرا شده و در دست احداث، تصریح کرد: احداث فاز اول دوم فولاد سازی به ظرفیت تجمعی 4/2 میلیون تن در سال است که پیش بینی میگردد فاز اول پروژه در سال 93 و فاز دوم آن در سال 94 را اندازی و کارخانه گندله سازی به ظرفیت 5 میلیون تان در سال با پیش بینی مدت زمان اجرای 3 سال در سال جاری آغاز شود.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب با مثبت ارزیابی کردن آینده صنعت فولاد یادآور شد: با توجه به افق دستیابی با 55 میلیون تن فولاد در کشور که این صنعت می تواند نیاز داخلی را مرتفع و به خود کفایی رسیده و همچنین ورود به بازارهای بین المللی و عرصه صادرات را در دستور کار قرار دهد.
بنی اسدی در خصوص صادرات مواد اولیه به خارج از کشور خاطرنشان ساخت: اصولا صادرات و واردات دو مقوله قابل تفکیک نیستند. صادرات در هر کشوری می بایست مورد حمایت و تشویق و تقدیر قرار گیرد بدلیل عدم نیاز کشور سنگ معدن با عیار پایین می تواند صادر گردد و اگر تعرفه تعرفه یا الزام صادر کننده به واردات ماشین آلات مورد نیاز معدن صورت گیرد می توان چنین نتیجه گرفت که صادرات با کنترل سیستم های موجود بلامانع است و باید مورد تشویق قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما