محمدحسین محمدزاده مدیر شبکه رادیویی قرآن در گفتگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان با اشاره به رویکرد برنامه سازی مهدوی در تولیدات رادیو قرآن، گفت: تبیین جایگاه امامت از نگاه قرآن، روایات ائمه وآگاهیبخشی به مخاطبان در مورد شخصیت والای امام زمان(ع)، شرایط، ویژگیهای واقعی دوران انتظار و بیان ویژگیهای منتظران واقعی و وظایف آنها در این دوران از اهداف برنامه سازی مهدوی این رادیو است.
وی با بیان اینکه رادیو قرآن در برنامهسازیهای خود در این رابطه باید سعی کند تا با استناد به آیات قرآن و احادیث ائمه معصومین(ع) این موضوع را به صورت دقیق تبیین کند، خاطرنشان کرد: امیدآفرینی در میان مخاطبان نسبت به عنایات و توجهات امام زمان(ع) به شیعیان و ظهور ایشان پس از ایجاد شرایط لازم نیز رویکرد دیگر رادیو قرآن در این عرصه است.
محمدزاده بااشاره به نقش رسانه در زمینه سازی ظهور اظهارداشت: مهمترین رسالت رسانههای زمینهساز ظهور تبیین و آگاهیبخشی به مخاطبان نسبت به شخصیت والای امام زمان(ع) با تکیه بر مستندات قرآنی روایی و ارائه چهارچوبی مشخص از شرایط عصر انتظار و وظایف واقعی منتظران حقیقی در این دوره است.
مدیر شبکه رادیویی قرآن ادامه داد: توجه به این مسئله میتواند مخاطبان را در گرایش به هرگونه خرافه و انحراف در این زمینه رهایی بخشد. این درحالی است که ترویج عقاید ناب اسلامی و ترویج اخلاق و عدالت زمینهساز برای ظهور نیز باید در دستور کار رسانه زمینه ساز قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با استناد به آیات نورانی قرآن و روایات ائمه معصومین(ع) می توان به تبیین جایگاه امامت خصوصا امام زمان(ع) در هدایت جامعه به سوی کمال مبادرت ورزید، گفت: بنابراین رسانه باید با تکیه بر آیات قرآن و روایات حضرات معصومین(ع) به تبیین فرهنگ ناب انتظار و وظایف شیعیان در این دوران نگاه ویژه ای به مخاطبان داشته باشد.
محمدزاده ادامه داد: همچنین آشنایی با تفسیر آیات مهدوی و معارف ناب این عقیده مقدس و توجه به عملگرایی به آموزهها به جای نگاه حسی و عاطفی به این مسئله میتواند تاثیر بسزایی در تربیت نسل منتظران واقعی داشته باشد.
مدیر شبکه رادیویی قرآن تعمیق معارف مهدوی توسط رسانه را برای جامعه امری ضروری دانست و بیان داشت: به نظر میرسد تمرکز به ریشههای ناب این معارف که تماما در آیات قرآن و روایات معصومین(ع) وجود دارد و تبیین هنرمندانه این مبادی بسیار مهم میتواند در نهادینهسازی این باور ارزشمند در اذهان مخاطبان موثر باشد و باعث فاصلهگرفتن از بحثهای احساسی، کماثر و پرداختن به مسایل ریشهای معارف مهدوی شود.
وی افزود: ارائه برنامههای جذاب، شاد، متنوع، توزیع و ترویج این عقیده مقدس باید در دستور کار رسانه ملی قرار گیرد تا فرهنگ مهدوی به دور از احساس و با مبانی عقلپسند و ارائه مدارک مستند و متقن به مخاطبان ارائه شود.
پایان پیام/
نظر شما