به گزارش خبرگزاری شبستان ،معاون صدای رسانه ملی در خصوص سیزدهمین جشنواره رادیو و پنجمین اجلاس جهانی صدا گفت: در این جشنواره در بخش های مختلف از جمله تهیه کنندگی، گویندگی و نویسندگی از برگزیدگان قدردانی می کنیم. همچنین برای نخستین بار قراراست از استادان و پژوهشگران رشته ارتباطات، رسانه و رادیو به همراه هنرمندان ، برنامه سازان و پیشکسوتان تجلیل شود.
محمد حسین صوفی با تاکید بر اینکه این اقدام با توجه به سال ها مطالعه و بررسی در امر رسانه رادیو انجام می شود، افزود: استادانی که در این جشنواره تقدیر می شوند در طول این سال های متمادی کتاب های زیادی نوشتند و ما با این اقدام قصد داریم قدردان کار ارزشمند آنها باشیم تا بتوانیم از این طریق دانشجویان را هم به این کار تشویق کنیم.
وی درخصوص دلایل برگزاری این دوره جشنواره در تهران گفت: با توجه به این که طیف گسترده ای از پژوهشگران ارتباطات و رسانه در تهران هستند و برایشان امکان حضور در زیباکنار نبود، به همین دلیل جشنواره درتهران برگزار می شود. ضمن این که در تهران می توان پذیرای مهمانان بیشتری بود و تعاملات بسیاری با پژوهشگران رسانه برقرار کرد.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره؛ صوفی در پاسخ به این پرسش که چه حمایتی از برنامه سازان برتر داخلی جشنواره خواهید کرد، گفت: از اهداف برپایی جشنواره رادیو معرفی و شناسایی استعدادهاست. جشنواره این فرصت را فراهم می کند تا بتوان برنامه سازان خلاق را شناسایی کرد؛ طبیعی است که فقط این برنامه سازان تجلیل نخواهند شد و تلاش می شود خلاقیت آنها در مسیر صحیح قرار بگیرد و از آن بهره گرفت.
وی افزود: همیشه تلاش کرده ام فضا را برای رشد برنامه سازان نوآور و خلاق در رادیو فراهم کنم که این بستر با برگزاری جشنواره افزایش خواهد یافت. از سوی دیگر برگزاری جشنواره رادیو و اجلاس صدا فرصت مناسبی را فراهم می آورد که با نزدیک شدن هرچه بیشتر به جشنواره با استفاده از ایده های کارشناسان فعال این بخش، افق های روشن تری از افزایش سطح دانش و آگاهی های عمومی از سوی رادیو پدیدار شود.
پایان پیام/
نظر شما