به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، هنوز 6 ماه بیشتر از عمر دولت روحانی نمی گذرد بیش از 287 سوال، 3 کارت زرد به وزیر اقتصاد، وزیر ارشاد و وزیر علوم از سوی مجلس نشینان نشان داده شده است و پس ازتهیه طرح استیضاح وزیر راه، صنعت، کشاورزی و علوم اکنون زمزمه های تهیه امضا برای استیضاح وزیر آموزش و پرورش از بهارستان به گوش می رسد.
علی اصغر فانی، پس از عدم رای اعتماد بهارستان نشینان به محمد علی نجفی برای تصدی گری وزارت آموزش و پرورش در 27 مرداد ماه به عنوان سرپرست این وزارت خانه معرفی شد و در نهایت وکلای ملت با 158 رأی موافق در آبان ماه به فانی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش رأی اعتماد دادند.
اما این اعتماد چندان دوام نیاورد و 6 ماه پس از سکانداری فانی در آموزش و پرورش نگذشته است که بهارستان نشینان به دنبال جمع امضا برای تهیه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش هستند.
این مسئله حکایت از تلخی رابطه میان مجلس و دولت دارد؛ رابطهای که در ابتدای کار دولت حسن روحانی با خبرهایی از هردوسو مبنی بر تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس همراه بود اما اکنون ماه عسل قوای مجریه و مقننه چندان طولانی نشد.
نکته قابل تامل این است که مجلس نشینان چگونه پس از 6 ماه روی کار آمدن دولت و وزارت خانه ای به تصمیاتی همچون استیضاح و نشان دادن کارت زرد می رسند که اکنون نوبت وزیر 13 میلیون دانش آموز رسیده است؟
در این راستا فتحالله حسینی نماینده مردم قصر شیرین سرپل ذهاب و گیلان غرب یکی از تهیه کنندگان طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش گفت: این طرح تاکنون 11 امضاء دارد.
به گفته ی وی سوء مدیریت در حوزههای مختلف آموزش و پرورش، سوء مدیریت در برخی استانها، عدم احقاق حقوق فرهنگیان و عدم اجرای مرخصی زایمان 9ماهه از محورهای طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.
وی در پایان درباره تعداد امضاهای طرح استیضاح نیز گفت که هم اکنون نمیتوان تعداد امضاها را بیان کرد ولی تعداد امضاها به سرعت اضافه میشود و استقبالکننده از این طرح در مجلس زیاد است.
در این رابطه قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش و تحققیات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بنده این طرح را امضا نکرده ام به خبرنگار شبستان می گوید: هنوز ادله دقیق و قابل قبولی ارائه نشده است.
در ادامه عزیزی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به این پرسش که هنوز 6 ماه از روی کارآمدن کابینه دولت یازدهم نمی گذرد بر چه مبنایی استیضاح وزرا مطرح می شود گفت: وقتی یک موضوع ملی و محلی را نمایندگان مطرح میکنند به وزیر تذکر و نامه می دهد اگر پاسخی دریافت نکنند و یا در صحن علنی پاسخگو سوالات خود می شوند و باز نتیجه نگرفتند آخرین حربه استیضاح است که مطرح می شود.
وی افزود:اگر استیضاح وزرا از روی خیر خواهی باشد هیچ ایرادی ندارد و اما اگر برای اذیت کردن وزار و دولت باشد مشکل ایجاد می کند و شخصا با سوال و استیضاح غیر منطقی مخالف هستم .
اکنون که طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش مطرح است ؛ باید در انتظار نشست و نظارهگر بود که آیا ماههای تلخ رابطه دولت و مجلس روزی شیرین می شود و یا نگاه ها ی موشکافانه که به دنبال کوچکترین مسائل در حوزه عملکردی دولت و وزارتخانه است و با یافتن کوچکترین سرنخی انگشت اتهام و انتقاد خود را به سمت دولت یازدهم بلند می کنند همچنان ادامه خواهد داشت.
مهمترین مسئله در این میان توجه به آرامش 13 میلیون دانش آموز و خانواده های آنان و بیش از یک میلیون فرهنگی است که باید به دور از تنش و التهاب این نظام آموزشی را نگه داشت.
پایان پیام/
نظر شما