به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ناصر یوسفی عضو کمیته اجتماعی شورای راهبردی استان کردستان، شب گذشته (3 اسفند) در جلسه مشترک کمیته های شورای راهبری استان در سنندج به شاخص های سبک زندگی اسلامی و نهاد خانواده اشاره کرد و گفت: متأسفانه وضعیت استان کردستان در امر طلاق اسفناک بوده و بر اساس آمارهای رسمی سازمان ثبت احوال تا پایان آذرماه سال جاری به ازای هر 5 ازدواج یک طلاق به وقوع پیوسته است.
وی افزود: بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی با استفاده از راه حلهای نرم افزاری قابل حل است و باید با استفاده از توانمندی های بومی برای رفع آن ها تلاش کنیم.
یوسفی، تصریح کرد: بیشترین طلاق ها در کردستان مختص به زوج های جوان بین 20 تا 24 سال بوده و فراوانی این طلاق ها نیز به کمتر از یک سال زندگی مشترک می رسد.
این استاد برجسته حوزه روانشناسی، اظهار داشت: باید راهبردهای قبل از ازدواج، راهبردهای خانوادگی و تأثیرگذاری رسانه ها در این خصوص مورد توجه جدی قرار گیرد و مبحث آموزش به عنوان یک اصل قلمداد شود.
مریم مهدی عراقی عضو شورای راهبردی استان کردستان، نیز در این جلسه به آسیب شناسی سبک زندگی اسلامی در استان پرداخت و افزود: متأسفانه عدم توجه به جامعه شناسی خانواده، تزلزل خانواده ها و ضعف کارآمدی خانواده ها همگی زمینه افزایش سن ازدواج جوانان و شکستن قبح زندگی مجرد زیستن را در استان به وجود آورده است.
وی افزود: باید با آموزش های کاربردی به خانواده ها از گسترش هرچه بیشتر این آسیب ها در جامعه جلوگیری کنیم.
حامد قادرزاده عضو شورای راهبری استان کردستان، نیز در ادامه، به معیارهای اقتصاد مقاومتی بر گرفته از آموزه های اسلامی اشاره کرد و گفت: باید با بهره مندی از منابع موجود آسیب های اقتصادی را به حداقل برسانیم.
وی افزود: معیارهای سبک زندگی اسلامی می تواند شیوه ای درست و منطقی را در مسیر استفاده بهینه از منابع موجود برای ما تبیین نماید و در این مسیر نیز باید به این مهم توجه داشته باشیم تا زمانی که اقتصاد را مردمی نکنیم نمی توانیم اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق سازیم.
قادرمرزی، خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی برگرفته از آموزه های دینی بوده و الگوی مترقی را برای مقابله با انواع تهدیدها در پیش روی ما قرار می دهد.
وی افزود: الزامات اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست و در قالب راهبردی عینی به شمار می آید که با تمسک به آن ها می توان مسیر پیشرفت و تعالی کشور را هموار ساخت.
شهرام محمدی عضو کمیته حقوقی شورای راهبردی استان کردستان، نیز در این جلسه به معیارهای سبک زندگی اسلامی و حقوق شهروندی پرداخت و افزود: رعایت حقوق شهروندی بسیاری از جرایم و ناهنجاری ها را به حداقل می رساند.
وی افزود: باید از طریق پیشگیری های غیر کیفری برای فرهنگ سازی و تبیین اهداف سبک زندگی اسلامی در جامعه تلاش کنیم چرا که هرگونه عمل کیفری محکوم به شکست است.
محمدی، خاطر نشان کرد: فرصت های برابر شغلی، شهروندی سیاسی، مدنی و جنسیتی، حق مسکن، اشتغال، محیط زیست سالم، کرامت انسانی و سایر حقوق فرهنگی و اجتماعی از جمله مصادیق حقوق شهروندی به شمار می آیند.
مسئول کمیته رسانه شورای راهبردی کردستان، نیز از فعالیت 20هزار شبکه ماهواره ای ازسوی دشمنان اسلام برای خدشه دار کردن ارزش های اسلامی و بیگانه کردن جوانان مسلمان با مبانی دینی خبرداد.
علی اصغر حسینی، اظهار داشت: غربی ها با تمام توان خویش به دنبال تضعیف نقش الگویی انقلاب اسلامی در جهان هستند و در همین راستا نیز آن ها به دنبال تغییر سبک زندگی مسلمانان بوده و جامعه جوان کشور را به عنوان جامعه هدف خود قرار داده اند.
حسینی خاطر نشان کرد: دشمنان اتاق فکر کارآمدی دارند و با هدف ایران هراسی، تفرقه افکنی در بین اقوام و مذاهب اسلامی به جنگ رسانه ای با ایرانیان آمده اند.
مسئول کمیته رسانه شورای راهبردی کردستان، تصریح کرد: آنان بیش از 125 میلیارد مکالمه را رصد می کنند که بر اساس آمارهای خودشان بیش از یک میلیارد و 200میلیون مکالمه مربوط به ایرانی هاست.
حسینی اظهار داشت: دشمنان ما بیش از 20هزار شبکه ماهواره ای را نیز برای خدشه دارکردن هویت مسلمانان به راه اندخته اند که از این تعداد بیش از 2هزار شبکه در ایران قابل رصد است.
مسئول کمیته رسانه شورای راهبردی کردستان، خاطرنشان کرد: این شبکه ها با هدف زدودن ارزش ها و معیارهای سبک زندگی اسلامی به جنگ با مردم مسلمان ایران آمده اند و متأسفانه در این راستا نیز تاکنون صدا و سیما و متولیان امور فرهنگی و رسانه نتوانسته اند آنچنان که شایسته است در برابر این تهدیدات عملکرد مهمی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما