به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جمال محمدی، مسئول کمیته فرهنگی شورای راهبردی کردستان، شب گذشته (3 اسفند) در جلسه مشترک کمیته های شورای راهبری استان در سنندج اظهار داشت: باید ارزش ها و هنجارهای فرهنگی را بومی کرد و با بهره مندی از معیارهای سبک زندگی اسلامی به اصلاح امور پرداخت.
وی افزود: تحولات سبک زندگی اسلامی با تحولات فرهنگی رابطه ای تنگاتنگ داشته و می توان گفت که سبک زندگی اسلامی یک نوع فرهنگ غنی و مترقی متشکل از آموزه های تعالی بخش دین مبین اسلام برای ارتقای همه حوزه هاست.
محمدی، خاطر نشان کرد: متأسفانه شیوه آموزش ما در مدراس و دانشگاه ها بسیار نامناسب و مغایر با شاخص های سبک زندگی اسلامی است و همین امر موجب شده است که تحصیلات دانشجویان ما به جای فرهنگی بودن به سوی فراغتی بودن سوق یابد.
مسئول کمیته فرهنگی شورای راهبردی کردستان، تصریح کرد: جامعه ما جوان است و متأسفانه بین قلمرو فرهنگی و قلمرو سیاسی تفکیکی قائل نشده ایم و همین امر موجب شده است که از انجام بسیاری از فعالیت های فرهنگی باز بمانیم.
شهسواری دبیر شورای راهبردی استان کردستان، نیز در این جلسه به فعالیتهای سه ساله این شورا و تشکیل کمیته های تخصصی در حوزه های گوناگون اشاره کرد و افزود: تبیین شاخص های مهم سبک زندگی اسلامی و نحوه عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در این خصوص از جمله اموری است که توسط نخبگان و اساتید برجسته عضو این شورا همواره مورد کنکاش و مطالعه قرار گرفته است.
اسکندر مرادی مسئول کمیته سیاسی شورای راهبردی استان کردستان، نیز در این جلسه به ارتباط بین سبک زندگی اسلامی و مشارکت سیاسی اشاره کرد و افزود: در طول عمر با برکت نظام اسلامی شاهد حضور حداکثری مردم در تمامی عرصه های سیاسی و اجتماعی بوده ایم.
وی افزود: همواره حضور گسترده مردم در صحنه بسیاری از معادلات سیاسی بین المللی را به نفع جمهوری اسلامی ایران رقم زده است و همین امر ظرفیت ویژه ای را برای تعالی و اقتدار روزافزون کشور در تمامی عرصه ها فراهم کرده است.
مرادی خاطر نشان کرد: مرزداران کردستانی نیز همواره در طول تاریخ پرافتخار ایرانی اسلامی خویش حافظ مرزهای خاکی و عقیدتی ایران اسلامی بوده اند لذا باید این مهم را مدنظر داشت و برای پیشبرد امور بر این مشارکت همیشگی تأکید داشت.
پایان پیام/
نظر شما