محمود حضرتی، رئیس سازمان تاکسیرانی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: تاکسیرانان در کنار کسب روزی حلال به ترویج فرهنگ و باورهای دینی همت میگمارند تا بتوانند کارآمدی دین در حکومت اسلامی را به نمایش بگذارند.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای 3 هزار و 536 تاکسیران دارد که از این تعداد 80 نفر به عنوان یاوان نماز شناخته شدند، افزود: تاکسیرانان شهر همدان به عنوان سفیران فرهنگی شهر بوده و همواره در تمامی مسائل دینی، فرهنگی و اجتماعی مشارکت داشته و پیشتاز بوده اند.
وی با بیان اینکه ما نسبت به نماز به عنوان یک فرمان الهی و حکم خدایی وظیفه اجرا و اطاعت داریم، تصریح کرد: انسان باید سعی کند که هرروز نمازش از روز قبل بهتر باشد وبه گونه ای نماز وعبادت انجام دهد که شایسته مقام حضرت حق باشد وبا آن سنخیت داشته باشد.
رئیس سازمان تاکسیرانی استان همدان اظهار داشت: تاکسیرانان از ابتدا نمازیاور بودند و اکنون نیز نمازیاور خواهند بود و همچنین بستههای فرهنگی با محوریت نماز شامل سخنرانی برای رانندگان تهیه خواهد شد.
حضرتی، به اهمیت موضوع یاوران نماز و چگونگی بهره مندی از ظرفیت های مردمی اشاره کرد و بیان داشت: اصلی ترین کار برای تحقق یاوران نماز نیرو سازی و ایجاد شبکه مردمی و برگزاری نشست توجیهی آموزشی است.
وی ابراز کرد: طرح همیار نماز با هدف استفاده از ظرفیت و پتانسیل رانندگان تاکسی در گسترش فرهنگ نماز و نمازخوانی در مساجد همدان اجرا می شود زیرا اثرگذاری رانندگان تاکسی به عنوان سفیران فرهنگی می تواند بسیار بیشتر از سایرمجموعه ها باشد چون روزانه با تعداد کثیری از افراد جامعه سروکار دارند.
پایان پیام/
نظر شما