منافقان دارای اندیشه باطل و در گرداب کور دلی غوطه‌ور هستند

خبرگزاری شبستان:نماینده ولی فقیه درلرستان با بیان اینکه از جنبه‌های برجسته حضرت علی(ع) ایستادگی در برابر شرکواستقرار حاکمیت الله و گسترش توحید و جلوگیری از انحراف بود گفت:منافقان در گرداب کوردلی غوطه ور هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد درشرح خطبه امام سجاد(ع) در شهر شام با موضوع ایستادگی امام علی(ع) در برابر کفر، شرک و نفاق گفت: امام سجاد(ع) بعد از بیان صفات اخلاقی امیرالمومنین علی(ع) به شرح ایستادگی آن حضرت در مقابل سه جریان اصلی انحراف جامعه و موانع توحید پرداخت.


وی افزود: امام سجاد(ع) می‌فرماید: قاطِعُ اْلاَصْلاب و مُفَرِّقُ اْلاَحْزابِ، أرْبَطُهُمْ عِنانَاً و أَثْبَتُهُمْ جَناناً و اَمْضاهُمْ عَزیمَه و أَشَدُّهُمْ شَکِیمَةً، قطع‌کننده پشت‌های مشرکان، پراکنده‌کننده حزب‌های کفر از همگان پر جرئت‌تر و قوی‌دل‌تر، با صلابت‌تر و خلل ناپذیرتر در برابر کافران، مشرکان و منافقان علی‌(ع) بوده است.


حجت الاسلام میرعمادی ادامه داد: زندگی پربار امیرالمؤمنین علی(ع) سرشار از جلوه‌های گوناگونی است که تاکنون در هیچ بشری مثل آن ظهور پیدا نکرده است.


وی عنوان کرد :در واقع یکی از جهاتی که موجب تعجب و تحیر مورخان و اندیشمندان جهان بوده همین تنوع و تکثر خصوصیات عالی است که در وجود مبارک علی(ع) جمع شده است.


نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: در طول تاریخ حیات بشر هیچ‌گاه شخصی بدین مرتبه که مجمع عالی‌ترین صفات و فضائل باشد، ظهور پیدا نکرد، یکی از جنبه‌های برجسته علی(ع) ایستادگی در برابر شرک و کفر و نفاق برای استقرار حاکمیت الله و گسترش توحید وعدل و جلوگیری از هر گونه کژی و انحراف است.


امام جمعه خرم‌آباد اظهار داشت: نبردهائی که امام علی(ع) در دوران زندگی خود انجام داد، چه نبردهائی که در زمان حیات رسول خدا(ص) صورت گرفته و چه نبردهائی که در دوران حکومت آن حضرت اتفاق افتاده است همه برای برچیدن شرک و کفر و نفاق و با هدف پیشگیری از جریان نفاق و انحراف بوده است.


حجت‌الاسلام میرعمادی تصریح کرد: به گواه تاریخ، هیچ شخصیتی مانند حضرت علی(ع) در جریان جنگ‌های صدر اسلام حضوری تعیین کننده نداشته، قدرت، شجاعت و شهامت و عشق به شهادت سبب پیروزی آن حضرت بر کفر، شرک و نفاق شده است و او را اسدالله‌الغالب نامیدند.


وی با بیان مروری اجمالی بر چند مورد از مبارزات علی(ع) با شرک و کفر و نفاق افزود: کافران کسانی هستند که مبدء و معاد را انکار می‌کردند و به تکذیب آیات الهی می‌پرداختند و مهم‌ترین صفات آنها تکبر، خود بزرگ بینی، غرور، شرابخواری و شهوترانی بوده و منشاء اصلی کفر آنان جهل و نادانی بوده است.


امام جمعه خرم‌آباد اظهار داشت: مهم‌ترین ویژگی کافران هدایت ناپذیری بوده و هرگونه انذار نسبت به آنان فایده نداشت، قرآن از هدایت ناپذیری کافران تعبیر به ختم قلوب، قساوت قلب، قفل قلب، قلب مریض و... کرده است، به همین جهت علی(ع) با کفر مبارزه کرده و پشت کافران را شکسته و احزاب کفر را پراکنده کرده است.


وی افزود: در نخستین جنگ صدر اسلام، جنگ بدر که حدود 70نفر از سران و قهرمان کفار قریش به قتل رسیدند، بسیاری از سران کفر از جمله عتبه، ولیدبن عتبه و حنظله بن ابوسفیان به دست علی(ع) به هلاکت رسیدند.


حجت الاسلام میرعمادی اظهار داشت: در جنگ احد بیش از 10 نفر از کفار از جمله پرچمدار آنان طلحه بن ابی طلحه به دست علی(ع) کشته شدند و در هنگام فرار مسلمانان تنها علی(ع) و عده‌ای دور پیامبر(ص) باقی ماندند.


نماینده ولی فقیه در لرستان یادآورشد: هر چند شرک نوعی از کفر است، لیکن مشرک به کسی گفته می‌شود که قائل به تعدد خدایان است و برای خدا همانند و مثلی قائلند، شرک‌ورزی نشانه بی‌خردی و پندار وجود همانند برای خدا برخاسته از جهل و نادانی است و با منطق و استدلال سازگاری ندارد، چون شرک گناه عظیم و نابخشودنی بوده است، لذا علی(ع) با شرک هم مبارزه کرد، نمونه‌اش جنگ احزاب در سال پنجم هجری است که قهرمانی همچون عمرو بن عبدود بدست علی(ع) کشته شد، پیامبر(ص) هنگام رویاروئی علی(ع) با عمرو بن عبدود فرمود: بَرَزَ الایمان کلّهُ إلی الشَّرکِ کَلَّه، تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفته است.


امام جمعه خرم‌آباد اظهار کرد: جبهه سوم که علی(ع) با آن مبارزه کرد، جبهه نفاق است، نفاق همان اظهار ایمان و پنهان کردن کفر است که خطر نفاق به مراتب بیشتر از کفر است، چون منافق در ظاهر اظهار دوستی و ایمان می‌کند، ولی در باطن دشمنی می‌ورزد.


نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: منافقان دارای اندیشه باطل و در گرداب طغیان و کور دلی غوطه‌ور هستند و اهل کتمان، دروغ و استهزاء و ریا کاری هستند و با حیله و مکر کارشان را پیش می‌برند، به همین جهت علی(ع) در مدینه در زمان رسول خدا(ص) و پس از آن در صفین و امثال آن با آنان مبارزه کرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 345374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha