به گزارش خبرگزاری شبستان در مشهد، علی فربین مسئول جلسات قرآن کانون های مساجد کشور شب گذشته (8 اردیبهشت) در جلسه کارگاه آسیب شناسی و راهکار توسعه جلسات قرآنی مساجد در جمع اساتید قرآن از سری اولین همایش کشوری فعالان قرآنی مساجد سراسر کشور در تالار همایش های صدا و سیما گفت: قرآن در جامعه مظلوم است ولی جلسات قرآن مظوم تراز آن در جامعه واقع شده است.
وی افزود: قرآن و جلسات قرآنی در کشور به یک مدیریت واحد و مستقلی نیازمند است که با تشکیل مدیریت واحد بایستی انجمن اساتید جلسات قرآن تشکیل شود که این یک کار صنفی است و تبادل افکار مدیران بهترین وسیله انتقال تجربیات قرآنی به یکدیگر است.
فربین ادامه داد: با تشکیل اتحادیه مساجد و مدیریت نیروی انسانی با محتوای قرآن و جذابیت جلسات قرآن باید مساجد از تک بعدی درآید و به بخش های تفسیر، مفاهیم و موضوعات قرآن نیز توجه بیشتری شود.
وی طرح آموزش حاملان وحی را یک طرح موفق عنوان کرد و گفت: در این طرح 6 ترم عمومی برای مخاطبین در نظر گرفته شد که آموزش صرف قرائت و یا روخوانی نبود بلکه در این طرح آموزش مفاهیم قرآن و تفسیر نیز گنجانده شد.
فربین افزود: شناساندن دقیق قرآن، برطرف کردن مشکلات مالی، برگزاری کلاس های آموزشی برای بالابردن سطح علمی اساتید ازراهکارهای توسعه جلسات قرآنی است.
وی گفت: در جامعه باید کار آموزش را از دبیرستان شروع کنیم چون دانش آموزان در دوران ابتدای و راهنمایی توجه بیشتری نسبت به دوران دبیرستان به خواندن قرآن دارند و ما باید در سراسر کشور زمینه را برای فعالیت قرآنی جوانان آماده کنیم.
فربین تشکیل اتاق فکر، ایجاد فضای مجازی و تشکیل انجمن صنفی استانی را گام اول توسعه جلسات قرآن عنوان کرد و افزود: در شرایط امروزی که جنگ نرم فرهنگی در بین جوانان است، استقلال مساجد و ترویج فرهنگ قرآن در بین جوانان یک امر ضروری است.
وی تقویت موسسات قرآنی و برنامه دقیق برای توسعه جلسات قرآنی و ساماندهی موسسات قرانی را از دیگر راهکار های توسعه جلسات قرآنی مساجد برشمرد.
گفتنی است، اولین همایش کشوری فعالان قرآنی مساجد از 7 تا نهم اردیبهشت با حضور فعالان عرصه قرآن درمشهد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما