به گزارش خبرگزاری شبستان ،مرادخانی با بیان این مطلب افزود: هویت سازی و ایجاد مسیری که بتواند هنر ایرانی را در عرصه طراحی مد و لباس را به تعالی برساند، از اساسی ترین شاخص های سیاست گذاری وزارت ارشاد در این حوزه است.
وی ادامه داد: با وجود تلاش های زیادی که در این حوزه در چند سال اخیر انجام شده، ما امروز در آغاز راهی قرار گرفته ایم که می توانیم با تعامل و همدلی با هنرمندان، صنعتگران، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان دوران تازه ای را در خلق آثار ارزشمند ایرانی رقم بزنیم.
معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با بیان این مطلب که " شاخص اصالت در هنر دنیا، انسانی بودن آن است"، افزود: هنرمندان ایرانی از قرن ها قبل مبنای خلق آثارشان را بر اساس توجه به تکامل و تعالی قرار داده اند و امروز نیز طراحان لباس همان اصول را در دستور کار خود قرار داده اند.
وی همچنین تصریح کرد: وزارت ارشاد قصدی برای تصدی گری در این حوزه ندارد و تلاش می کند با ایجاد شرایط مناسب مسیر را برای رشد و شکوفایی حوزه لباس فراهم کند.
اجرای بخش علمی دانشگاهی سومین جشنواره فجر توسط اهالی دانشگاه ها
ستاد اجرایی سومین جشنواره مد و لباس فجر، مسوولیت اجرایی بخش علمی و دانشگاهی این دوره از جشنواره را به شورای راهبری علمی و دانشگاهی مد و لباس واگذار کرد.
در این دوره شورای علمی و راهبری دانشگاهی که از ماه ها قبل از برگزاری جشنواره ، جلسات مستمری را برای افزایش ارتقای سطح علمی آثار در حوزه طراحی پارچه و لباس، برگزار کرده بودف در این دوره مسوولیت اجرای بخش دانشگاهی را بر عهده خواهد داشت.
به گزارش ستاد خبری سومین جشنواره مد و لباس فجر، همچنین در زمینه داوری بخش دانشگاهی در حوزه های مختلف، اعضای این شورا از میان خود اعضای هیات علمی را نیز انتخاب کرده و مسوولیت این بخش را نیز خود انجام می دهند.
این در حالی است که در این دوره از جشنواره مد و لباس فجر، اجرای بخش های مختلف این جشنواره با همکاری صنوف و اتحادیه های تخصصی حوزه طراحی و وتولید لباس انجام می شود.
سومین جشنواره مد و لباس فجر، نیمه پایانی اسفند در تهران برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما