هر کشوری در نظام بودجه ریزی خود بخشی را به عنوان کمک به فلسطین بگذارد

خبرگزاری شبستان: رییس مجلس با استقبال از پیشنهاد روسای مجالس کشورهای اسلامی برای کمک به ملت فلسطین گفت: هر کشوری باید در نظام بودجه ریزی و مالی خود بخشی را به عنوان کمک به فلسطین بگذارد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی رییس مجلس در سومین نشست کمیته دائمی امور فلسطین و پس از سخنان روسای مجالس عضو این کمیته و هیئت های پارلمانی گفت: این جلسه نشان داد که همه سروران گرامی که از روسای پارلمان ها هستند با حساسیت جدی موضوع فلسطین را دنبال می کنند و این سیمایی از روسایی است که مسئولان کشورهای اسلامی هستند که تا این اندازه به فلسطین توجه دارند و شرایط را مورد ارزیابی قرار می دهند.

وی تصریح کرد: خدا را باید شاکر باشیم که مسئولان عالیرتبه کشورهای اسلامی نسبت به فلسطین احساس مسئولیت می کنند.

وی با اشاره به سخن رییس هیئت پارلمانی سنگال در مورد اینکه مساله فلسطین فقط تقابل رژیم صهیونیستی نیست بلکه تقابل این رژیم با کل دنیای اسلام است گفت: ما باید تمهیداتی بیاندیشیم که همه کشورهای اسلامی به این درک برسند که رژیم صهیونیستی دشمن جهان اسلام است.

وی تاکید کرد: ما راهبرد دقیقتری را در این زمینه و همه جانبه ای را داریم. و باید برای مقابله با شهرک سازی رژیم صهیونیستی راهبرد جدیدی را اتخاذ کنیم.

وی با تاکید بر وحدت نیروهای فلسطینی گفت: وحدت نیروهای فلسطینی امر بسیار مهمی است و آنچه که پیروزی مردم فلسطین است همین وحدت نیروهای فلسطین است و امیدواریم کمیته پیگیر دغدغه های اعضای این کمیته برای حل مشکلات در فلسطین باشد.

وی تصریح کرد: قطعا باید کمک های متنوعی چه در زمینه فعالیت های سیاسی و فرهنگی در موضوع فلسطین صورت بگیرد حالا چه در غزه و چه سایر شهرهایی که در محاصره هستند باید این کمک ها و به ویژه کمکهای مالی انجام شود.

لاریجانی همچنین با تاکید بر احیای آثار تاریخی و مذهبی ملت فلسطین گفت: بایستی که آثاری که مربوط به هنر و ادبیات و چه تاریخ مردم فلسطین هستند احیا شود و کتابهای درسی جدیدی نیز که حاوی این مطالب باشد چاپ شود و در واقع در مقابله بایهودی سازی بحث احیای اثار هنری فرهنگی و ادبی فلسطین با جدیت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه دغدغه همه روسای مجالس عضو کمیته و هیئت های پارلمانی قابل پیگیری است و از این پیشنهادات ایران حمایت می کند گفت: قطعا مساله فلسطین با اینگونه حمایت ها حل نمی شود و باید یک راهبرد جدید به موضوع مقاومت داشته باشیم و موضع جدیدی را پیگیری کنیم.

وی با اشاره به پیشنهاد رییس پارلمان عراق برای تشکیل پیگیری کمک به مردم فلسطین گفت: فکر می کنم با کمک دبیرخانه این پیشنهاد قابل عملیاتی شدن است و بهتر است این کمیته شکل بگیرد تا طریقه کمکهای مالی به مردم فلسطین مشخص شود.

وی با اشاره به پیشنهاد هیئت پارلمانی بحرین برای پیگیری سرنوشت زندانیان فلسطین در زندانهای اسراییل گفت: این موضوع نیز باید با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد.

لاریجانی تصریح کرد: همچنین مجلس ترکیه پیشنهادی را در مورد اینکه علاوه بر حمایت های سیاسی از فلسطین شود حمایت های مالی نیز از مردم فلسطین شود گفت: پارلمانها باید به صورت جدی این حمایت ها را بررسی کنند و جزء اولویتهای خود قرار دهند.

لاریجانی گفت: اکر هر کشوری نظام بودجه ریزی و مالی خود بخشی را به عنوان کمک به فلسطین بگذارد موضوع خوبی است.

همچنین لاریجانی تاکید کرد: باید در دفاع از حقوق خودش توانمند باشد و آنچه پیام این کنفرانس است ایستادگی ملت فلسطین در ابعاد مختلف است و این کنفرانس نیز نشان داد که پارلمان کشورهای اسلامی با انگیزه بالا می خواهند مشکلات ملت فلسطین حل شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 345189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha