به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، محمدرضا پورمحمدی، عصر دیروز(29بهمن) در آیین افتتاحیه کارگاه ملی جنگ نرم که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، با اشاره به تفاوت های جنگ نرم و سخت، خاطرنشان کرد: هدف در جنگ های تسهیلاتی بیشتر، تحمیل و اجبار اما در جنگ نرم هدف تلاش برای پذیرش نرم مخاطبان است، در جنگ سخت از امکانات نظامی استفاده می شود اما در جنگ نرم ابزارهای نرم و ماهواره و فضای سایبری و فیلم و سینما و رسانه مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: تاریخچه جنگ نرم به تاریخ زندگی بشر بر روی کره زمین برمی گردد،از همان ابتدا که جنگ سخت وجود داشته جنگ روانی و نرم نیز وجود داشته است.
رئیس دانشگاه تبریز تاکید کرد: مسلمانان در طول تاریخ در عرصه های داخلی و خارجی صدمه های زیادی را از جنگ نرم دیده اند.
پورمحمدی گفت: قدرت های بزرگ به دلیل کم هزینه بودن، عدم نیاز به خونریزی و پذیرش استیلا از جانب مغلوب از جنگ نرم استفاده می کنند.
وی ادامه داد: جنگ نرم به معنای توانایی تاثیرگذار بر دیگران برای کسب نتایج مطلوب از طریق جذابیت به جای اجبار است و برهمین اساس رهبر معظم انقلاب اسلامی از اساتید به عنوان فرماندهان و از دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم یاد کردند.
رئیس دانشگاه تبریز همچنین با اشاره به نقش دانشجویان و قیام 29 بهمن مردم تبریز در حرکت و پیروزی انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کرد: شهید محمد تجلا از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بود که در اعتراض به سرکوب قیام مردم به شهادت رسید و در 29 بهمن ماه سال 1356 بر روی دست مردم تشییع شد که این قیام منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد.
پایان پیام/
نظر شما