به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محیالدین بهرام محمدیان، رییس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در پنجمین همایش بنیاد ICDL گفت: خیلی از نهادها و سازمانها از ما درخواست میکنند تا بخشی از مأموریتهای آنان در کتاب درسی منتقل شود.
وی افزود: چرا که کتاب درسی را به عنوان رسانهای میبینند که دانشآموزان به همراه خود دارند اما از یک مسئله غفلت کردهاند چرا که کتابهای درسی منبع اطلاعات نیستند بلکه مبنای دانش هستند.
وی با بیان اینکه حوزه محیط مجازی یک فرصت است، اظهار کرد: اگر همیشه به فرصتها و پدیدههای نو با دید تردید نگاه کنیم و خود را آماده برای استفاده بهینه نکنیم مشکل از خود ما است. باید برنامهریزی در این راستا صورت گیرد.
رییس سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی ادامه داد: استفاده از فناوریهای نوین در سند تحول تاکید شده است و آموزشهای مبانی رایانه از کلاس سوم نظری به پایه ششم انتقال دادیم و شاهد جهش بودیم که اکنون هم آوردن فناوری به پایه پنجم مطرح است.
وی ادامه داد: البته برای واردکردن فناوری در کتابهای پایه پنجم با مشکلاتی از جمله تجهیزات و امکانات هم مواجه هستیم البته این امکان بالقوه در خانوادهها وجود دارد چرا که تجهیزات سختافزاری همانند کامپیوتر در اکثر خانهها وجود دارد و ما نیازمند برنامهریزی هستیم، اگر برنامه داشته باشیم میتوانیم از امکانات استفاده نماییم.
وی با بیان اینکه صحبتهایی در رابطه با ارایه دیپلم کامپیوتر به دانشآموزان شنیده میشود، اظهار کرد: این مسئله یک بازه زمانی طولانی میخواهد و ما باید به نقشه راه توجه کنیم.
به گفته وی، اگر فناوری به پایه پنجم وارد شود باید آموزش به معلمان داده شود و بستههایی برای دانشآموزان برنامهریزی شود.
پایان پیام/
نظر شما