به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری پیش از ظهر امروز (29 بهمن) در همایش علم آموزی و سبک زندگی دینی که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: حماسه 22بهمن نشان از اعتقاد قلبی مردم و پیوند ناگسستنی با انقلاب و ولایت بود که باید این حماسه و حضور را تبریک گفت.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی دارای تفاوت ماهوی با سایر انقلاب ها است؛ هدف انقلاب اسلامی اقتصادی نبود، اگر سایر انقلاب ها نظیر چین و روسیه را بررسی کنیم می بینیم که بهبود سطح رفاهی هدف بوده ولی با وجود مشکلات اقتصادی در ایران، در هیچ تجمع و راهپیمایی مردم کشورمان مطالبات اقتصادی نقش نبسته بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی بود که برای آزادی بود و از همین رو نیز یک انقلاب فرهنگی نامیده می شود ویژگی دیگری که انقلاب ما داشت این بود که قشری نبود؛ در چین انقلاب کشاورزان و روسیه انقلاب کارگران بود ولی در ایران زن، مرد، دانشجو، کارمند، کارگر و همه و همه حضور داشتند و در واقع انقلاب توده مردم بود.
وی اعلام کرد: ویژگی دیگر انقلاب اسلامی در رهبری آن بود که امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، مدل جدید حکومت داری را مبتنی بر ولایت فقیه نهادینه کرده و رژیم مستقر را دگرگون کرد و یک مدیر واقعی بودند.
صفری زمان وقوع انقلاب اسلامی را از دیگر ویژگی های آن عنوان کرد و توضیح داد: در زمان جنگ سرد، ایران شعارش نه شرقی و نه غربی بود و این از جذابیت های انقلاب اسلامی است.
وی تأکید کرد: همه انقلاب های جهان بعد از تثبیت عادی می شوند ولی بعد از امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری سکان این انقلاب را به دست گرفتند و آرمان های امام نه تنها افول نکرد بلکه در این راستا رو به جلو در حرکت هستیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین با اشاره به رویکرد کمیته امداد اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در روزهای نخست پیروزی انقلاب تأسیس شد و با منویات رهبری به قله رسید و مقام معظم رهبری در اوج فقاهت، اخلاق و اعتقادات، دغدغه نهضت علمی کشور را دارند و توصیه رهبری نیز به جوانان تحصیل، تهذیب و ورزش است زیرا امروز مغزهای علمی پشتوانه قدرت هر کشوری است.
وی خاطر نشان کرد: کمیته امداد بر اساس منویات رهبری و مأموریت هایی که دارد ارائه خدمات تربیتی، تحصیلی، علمی و پژوهشی را برای جامعه هدف هزینه کرد ندانسته بلکه سرمایه گذاری می داند که در آینده سود آن به فرد، خانواده و جامعه بازمی گردد.
صفری افزود: از همین رو نیز اینگونه همایش ها برگزار می شود و مأموریت کمیته امداد با نگاه به این راهبرد است زیرا امروز باید خوداتکایی پایدار و واقعی را در ارتقای اطلاعات، غنای علمی و فرهنگی و دانسته های خانواده ها جستجو کرد و برنامه های ما نیز در این قالب طرح ریزی و عملیاتی می شود.
وی عنوان کرد: از سال 89، برگزاری همایش ها علمی و پژوهشی در استان کلید خورد و هر سال با همکاری دانشگاه ها این همایش ها برگزار می شود و ما امروز دانشجویانی داریم که در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می کنند و در بین دانش آموزان نیز استعدادهای درخشانی را در حوزه های مختلف داریم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین با اشاره به مقالات رسیده به دبیرخانه این همایش گفت: 262 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده است که نسبت به سال گذشته 60 درصد افزایش را در تعداد مقاله ها شاهد هستیم که این نشان دهنده همت دانشجویان است.
وی یادآور شد: شناسایی استعدادهای درخشان و دانشجویان نخبه، تقویت باورهای دینی و تعالی هویت فرهنگی، ارتقا آگاهی های اجتماعی، اهتمام در جهت گیری های فکری دانشجویان و تقویت فرهنگ خودباوری و اعتماد به نفس در دانشجویان از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
پایان پیام/
نظر شما