رشد کشورهای اسلامی عزت ایران است/نتیجه تحریمها آتش افروزی است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام روحانی با اشاره به اینکه باید کشورهای اسلامی با جرات و قدرت و اعتماد به نفس به سمت کارهای بزرگ جمعی بروند گفت: مسلمانان باید در مسیرهای متفاوت تری قدم بردارند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهور با اشاره به اینکه باید کشورهای اسلامی با جرات و قدرت و اعتماد به نفس به سمت کارهای بزرگ جمعی بروند گفت: مسلمانان باید در مسیرهای متفاوت تری قدم بردارند.

رییس جمهور کشورمان افزود: آنچه اکنون در ارتباط با ضرورت تحول اشاره شد وابسته به مدیریت کارآمد و تشخیص اولویت هاست و دیدگاه من تشخیص و مدیریت و تحول جامعه اسلامی کلیدی است و ما مسلمانان باید از فاز امنیتی حاکم بر جوامع عبور کرده و به توسعه هدفمند و پیشرفت و تولید ثروت و قدرت برسیم.

وی با اشاره به وضع فعلی مسلمانان در سوریه گفت: در شان مسلمانان نیست که مسلمانان سوری در چادرها زندگی کنند و شهرهایشان ویران شده باشد و غیرمسلمانها در فکر تامین نیازهای آنها باشند و کودکان انها نتوانند به مدرسه بروند و مردم فلسطین و غزه از حداقل ها محروم باشند و سرنوشت آنها توسط غیرمسلمان ها رقم بخورد.

وی با اشاره به افراطی گری و تروریستی گفت: در جای جای جهان اسلام ندای افراطی گری و تروریست سر داده شده و درگیری های طایفه ای خون مسلمانان را می ریزد و اسلام هراسی جایگزین دین رحمت و الفت شده و در این میان تنها رژیم صهیونیستی از این شرایط سود می برد زیرا هر گاه مسلمانان با یکدیگر درگیر شده اند اسراییل خشن تر و خونبارتر شده و سیاستهای وحشیانه تری پیش گرفته است.

وی با اشاره به دیدگاه امام خمینی و رهبر انقلاب ایران گفت: اشغال سرزمین های اسلامی زمانی حل می شود که مسلمانان با وحدت عمیق و واقعی به مقابله با غاصبان بپردازند.

وی تصریح کرد: ایران پیوسته مبنای فکر و مدیریت خود را با جهان بینی اسلامی پیوند زده و همکاری محبت و همزیستی مسالمت آمیز و تدوین دستور کار جمعی و شناخت منافع سیاسی یکدیگر ائتلاف های بزرگ و تبادلهای چندجانبه دست همکاری به سوی همه کشورها دراز می کند.

وی تاکید کرد: ما پس از انقلاب اولویتهای خود را با موضوعات جهان اسلام تعریف کرده ایم و دفاع از ملت فلسطین و قدس شریف و ملتهای مظلوم گسترش روابط با کشورهای اسلامی مدنظر مسئولان بوده است.

رییس جمهور ایران با اشاره به تهدیدهای برنامه ریزی شده در مقابل مسلمانان گفت: تهدیدات از تلاش برای جلوگیری از توسعه اقتصادی آغاز می شود و تا تلاش برای از بین بردن دین و فرهنگ ادامه یافته است.

وی تاکید کرد: شاید به نظر برسد برخی از کشورها از این روند مستثنی هستند اما تهدیدات در درازمدت همه را به عنوان مجموعه ای هدف قرار می دهد.

وی مقابله با خشونت جهانی که در سازمان ملل مطرح کرد را مجدداً مطرح نمود و گفت: این پیشنهاد به شکل قطعنامه به تصویب مجمع سازمان ملل رسید و تکیه بر مبنای اخلاقی مشترک برای همه انسانها از هر دین و نژاد اصل است و همه کرامت و رحمت را می پسندند و از کشتار بیزارند کشتار انسانها اوج افراط و خشونت است.

وی تاکید کرد: تروریسم بلایی خشن و فرامرزی است و متاسفانه گاهی در جریان مبارزه با تروریسم برخی به این بهانه مردم بیگناه را می کشند و این موضوع نیز همانقدر محکوم است ایجاد تحریمهای ناعادلانه جلوه ای دیگر از خشونت که حسن روحانی ضمن اشاره به آن افزود: ایجاد تحریمهای ناعادلانه ضد حقوق بشر است که برخلاف نظر تحلیلگران دولت را هدف قرار نداده و نتیجه تحریمها همان آتش افروزی و جنگ و نابودی است.

وی ابراز امیدواری کرد: تفاهم و همکاری بین کشورهای اسلامی بیش از پیش فراهم شود و تفاهم و تبادل نظر گسترده تری شکل بگیرد تا برنامه ها و راهبردهای مشترک تعریف شود.

وی از حاضرین خواست اقتصاد و امنیت را به هم پیوند دهد و صلح دائمی و رشدی پایداری در راستای گسترش فرهنگ اسلامی پدید اورند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این نهاد به اهداف خود در جهت همبستگی اعتدال و پیشرفت در پرتوی تبادل آرا و تصمیم گیری دست یابد.
پایان پیام/
 

کد خبر 344550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha