برخورد شدید با شرکتهای هرمی

خبرگزاری شبستان: رحمانی فضلی درباره فعالیت مجدد شرکت های هرمی گفت: اکنون گزارشی دراین باره به وزارت کشور ارسال نشده است،اما قوه قضائیه و وزارت اطلاعات پیگیر هستند و اگر موردی گزارش شود به شدت برخورد می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در دومین همایش منطقه ‌ای شبکه‌ سازی سازمان‌ های غیردولتی فعال در کاهش آسیب و کاهش تقاضای مواد مخدر افزود: نگاه دولت،‌ توجه به ظرفیت ‌های اجتماعی است و سرلوحه تمام برنامه ‌ها در وزارت کشور و استان‌ ها، توسعه محوری است. در استان ‌ها نیز تاکید بر سرمایه ‌گذاری از طریق فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاری اجتماعی است.

رحمانی فضلی افزود:‌ با توجه به اهمیتی که مبارزه با مواد مخدر دارد، ناگزیر هستیم این امر را بیش از پیش تقویت کنیم و بحث ضد اعتیاد بودن که بخشی از دیدگاه مردم است، می‌تواند در امر مبارزه به ما کمک کند.

وی ادامه داد: باید بتوانیم سازماندهی مناسبی انجام دهیم و تشکیلات مرتبطی را ایجاد کنیم و استقبال خوبی هم در چند ماه اخیر از موضوع اجتماعی شدن اعتیاد شده است،

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: به عنوان وزیر کشور، حمایت و تقویت سازمان های غیردولتی را جزء لاینفک برنامه‌ های خود قرار داده ام و از هر فرصتی برای تقویت این نهادها استفاده می‌کنم.

رحمانی فضلی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران هزینه ‌های مالی سرسام‌آور و خسارت‌ های جانی جبران‌ناپذیری را در امر مبارزه با مواد مخدر تقبل کرده است.

 

وی گفت: سمن‌ های شرکت ‌کننده در این همایش با انگیزه دستیابی به هدفی ضروری و اثربخش یعنی شبکه‌ سازی در زمانی مناسب و مکانی گرد هم آمده‌ اند.

 

رحمانی فضلی افزود: ضرورت کمک به معتادان و مقابله با قاچاق نیز موجب تشکیل سمن ‌ها شده است و نیاز به مبادله اطلاعات و هم ‌افزایی برای ارتقای توانمندی ‌های شبکه ‌سازی را ضروری می‌ کند، بنابر این تشکیل این نشست، پاسخی است به یک نیاز منطقه ‌ای که ضرورت آن مدت ‌هاست احساس می ‌شود.

 

وی با بیان اینکه ایران به عنوان یکی از کشورهای خط مقدم مبارزه با مواد مخدر، هزینه‌های مالی سرسام‌آور و خسارت جانی جبران‌ ناپذیری را تقبل کرده است،‌ گفت: ایران با اتخاذ راهبرد متوازن توانسته است بیش از 80 درصد کل فعالیت‌های درمان، کاهش آسیب و اقدامات پیشگیرانه را در مشارکت بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد هدایت کند.

 

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در همین راستا 1200 سازمان مردم نهاد در درمان و بازتوانی معتادان مشارکت دارند و این سطح از عملکرد به معنای برخورداری از کارنامه ‌ای موفق برای برگزاری این نشست در شرایط کنونی است.

 

رحمانی فضلی گفت: آنچه که به عنوان یک برنامه مطلوب برای ایران محسوب می‌شود، تجربه برگزاری این نشست در تمامی کشورهای منطقه است.

 

وی افزود: تهران تجربه برگزاری اولین سازمان‌های مردم نهاد کشورهای عضو اکو را در دی 89 در کارنامه خود دارد و در همان نشست، هیات‌های شرکت‌کننده با تاسیس دبیرخانه شبکه و شبکه‌سازی سازمان‌های مردم نهاد در سطح منطقه موافقت کرده‌اند تا بتوانند در آینده محملی برای همکاری‌های بیشتر سازمان‌های مردم نهاد کشورهای منطقه در حوزه کاهش تقاضا را فراهم کنند.

 

رحمانی فضلی گفت: سازمان های مردم نهاد در بخش مبارزه با مواد مخدر از حمایت‌های مردمی بیشتری برخوردارند و در کشور ما این حمایت به دلیل رویکرد اجتماعی دولت، مضاعف است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 344263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha