به گزارش خبرگزاری شبستان از بندرعباس،حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد امروز (8 اردیبهشت) در اولین جلسه کارگروه ستاد ساماندهی مبلغات سنتی، از امامان جمعه، مداحان، کانون های فرهنگی و هیئات مذهبی به عنوان ظرفیتهای حوزه دین یاد کرد و گفت: کارگروه ستاد ساماندهی در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر باید از این ظرفیت ها نهایت استفاده را بکند.
وی در خصوص اهمیت تشکیل کارگروه ستاد ساماندهی مبلغات سنتی، افزود: از آنجایی که مبلغات سنتی بعضا به مسائل دینی آشنایی کافی ندارند بنابراین باید برای آنان برنامه ریزی لازم انجام و سیاست ها برای آنان اعمال شود.
انصاری راد تاکید کرد: مبلغات سنتی باید به طور جدی در مجموعه فعالیت های حمایتی و نظارتی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان قرار گیرد تا از ورود آثار منفی در حوزه مراسم عزاداری جلوگیری شود.
معاون فرهنگی، آموزشی و پروهشی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: به همین منظور این اداره کل، کار گروه فوق را با همکاری اطلاعات نیروی انتظامی و حوزه علمیه خواهران تشکیل می دهد تا در این کارگروه در راستای رفع آسیب های موجود در راستای مبلغات سنتی تصمیمات لازم اتخاذ شود.
به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی هرمزگان، وی با بیان اینکه بانوانی که در این حوزه اطلاعات دینی دارند و به عنوان مبلغات سنتی و مداح مشغول فعالیت هستند تحت پوشش این طرح قرار می گیرند، اذعان کرد: لذا پس از شناسایی و سازماندهی، رتبه بندی می شوند و بعد تحت آموزش دوره های عمومی و تخصصی قرار می گیرند.
انصاری راد به تشریح وظایف کارگروه ستاد ساماندهی مبلغات سنتی پرداخت و افزود: تشکیل جلسات منظم ماهانه کارگروه، اطلاع رسانی و تبلیغات، تعامل و ارتباط با حوزه علمیه خواهران، تهیه و تدارک امکانات لازم جهت، تهیه امکانات و متون آموزشی، جلوگیری از فعالیت های مبلغات سنتی ناکارآمد، کنترل غیر محسوس بر نحوه فعالیت مبلغات سنتی از اهم وظایف این کارگروه است.
پایان پیام/
نظر شما