به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، کتاب "آسیبشناسی سیاسی مهدویت" دو نوع استبداد در سطح داخلی حکومتها و سطوح بینالمللی را بررسی و راهکارهایی را در حوزه اندیشه سیاسی اسلام ارایه کرده است.
در این اثر با استفاده از آرای متفکرین و برخی نظریهپردازان، آسیبهای دوران غیبت منجی موعود در امت اسلامی، جامعه شیعی و جامعه جهانی بررسی و بر اساس دیدگاههای اندیشه سیاسی عنوان شده است.
دکتر علیرضا صدرا، نویسنده این کتاب تبین ظلم و جور، بررسی وضعیت جهان اسلام در کنار بیان مصادیق جرم را از مضامین این کتاب دانسته و گفته ایت: در تالیف "آسیبشناسی سیاسی مهدویت" به شناسایی دو نوع استبداد پرداختهام؛ نوع نخست استبداد داخلی است. مقصود از این استبداد ظلم حکومتها به ملت، حرکتهای ضدآزادی و مواردی در راستا رعایت نشدن قوانین است. نوع دوم استکبار خارجی و جهانی محسوب میشود. در این بخش ضمن بیان این نکته که این ظلم در شمار استبدادهایی است که جهان همواره در دوران غیبت از آن رنج میبرد، بیان کردهام که رسالت اصلی حکومتها و مردمی که در پی زمینهسازی برای ظهورند، حرکت در راستای از میان بردن ظلم حکومتها و اقدامات ضد استکباری است.
در این کتاب بیان شده است: افراد و نظامهایی که رسالت خود را زمینهسازی برای مهدویت میدانند،باید برای کاهش ظلم داخلی و اتکبار جهانی در راستای توسعه حکومتهای مردمسالاری بکوشند و به نوعی آمادگی انقلابی دست یابند، آمادگی که همراه با حرکت و پویاست و از انتظار تخدیری و انفعالی به دور است.
شایان ذکر است، "آسیبشناسی سیاسی مهدویت" در دو بخش کلی آسیبهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داخلی و بینالمللی را شناسایی و براساس دیدگاهها و نظریات سیاسی علامه نائینی در حوزه آیندهنگری و آیندهبینی در حجمی حدود 350 صفحه و به همت دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم منتشر شد.
پایان پیام/
نظر شما