به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیرپروژه بازی "آتشبست :ترکمنچای " به ویژگی خاص این گیم اشاره کرد و افزود: ترکمنچای یک بازی اکشن اول شخص تاریخی بوده که به دو زبان فارسی و آذری در موسسه فرهنگی آفرین رسانه ماندگار ساخته شده است.
"مرتضی رضایی" با بیان اینکه بحث تاریخی این بازی دارای ویژگی خاصی است، افزود: داستان بازی ترکمنچای روایتگر اتفاقاتی است که در قالب انعقاد عهد نامه گلستان و ترکمنچای روی داده است.
مدیرپروژه بازی رایانه ای " آتشبست:ترکمنچای " ادامه داد: این بازی روایتگر بیش از یک دهه مبارزه با متجاوزان به خاک ایران بوده که در نتیجه دفاع مردمی این حماسه آفریده شد اما با خیانت و دخالت عده ای در پشت این نبرد تاریخی سرنوشت دیگری رقم خورد.
رضایی توضیح داد: در بازی ترکمنچای از صحنه های سینمایی متعدد برای روایت تاریخی و سیر داستانی بازی استفاده شده است .
وی به ویژگی تکنیکی به کار رفته دراین بازی اشاره کرد و یادآورشد که در بازی آتشبست: ترکمنچای از فضا های گسترده در مراحل برخوردار بوده همچنین استفاده از سلاح های مختلف توانایی ها و قابلیت های متعددی را برای گیمر در روند بازی ایجاد می کند.
مدیرپروژه بازی رایانه ای ترکمنچای ادامه داد: این بازی از زمان گیم پلی حدود 5 ساعت برخوردار بوده که با شرکت کاربر در ماموریت های مختلف این زمان متغییر خواهد بود.
رضایی با بیان اینکه در بازی ترکمنچای از موتور بازی توسعه یافته که به صورت اختصاصی توسط متخصصان ایرانی بهینه سازی شده استفاده شده است ،گفت: در این موتور تکنیک های مختلف تصویری و گرافیک برای خلق تصاویر با کیفیت بهره گرفته شده است .
وی افزود: در بازی آتشبست : ترکمنچای از منابع زیادی از اشیا و ساختمان های هنری استفاده شده که به تنوع اقلیمی و محیط بازی کمک شایانی می کند.
تولید کننده بازی رایانه ای ترکمنچای به شخصیت تعریف شده در این بازی اشاره کرد و گفت: در این بازی ، بازیکن در نقش دو دوست به نام های اراز و آصف در مراحل مختلف به ایفای نقش می پردازند و طی روند با شخصیت عباس میرزا ولی عهد ایران و حاکم تبریز ،حسینقلی حاکم بادکوبه که کمک رسان بازیکن در بازی بوده ،آشنا می شود همچنین با پاول فرمانده بیرحم تزاری برخورد دارد.
رضایی با بیان اینکه در این بازی کتاب عهد نامه ترکمنچای – کتاب معماری در دارالا خلافه ناصر – اسناد دوره قاجار – ویکی پدیا – تصاویر اصلی عهد نامه ترکمنچای مورد استفاده قرار گرفته است ،افزود: منابع مرتبط با قرارداد های آن دوره – مصاحبه تلفنی با مرکز اسناد انقلاب اسلامی – مرکز اسناد امور خارجه – سریال تلویزیونی تبریز در مه - کتاب روابط ایران و روسیه در نیمه اول قرن 19 – تصاویر عکس برداری شده یا ارسالی از اماکن تاریخی و موزه های برای خلق این اثر جمع آوری شده است .
پایان پیام/
نظر شما