دوازدهمین جشنواره علوم وهنرهای قرآنی به مدت 64 روز  برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: مدیر کل ارشاد خراسان رضوی از اجرای 110 فعالیت قرآنی درمدت برگزاری دوازدهمین جشنواره علوم و هنرهای قرآنی خبر داد و گفت: این دوره از جشنواره علوم وهنرهای قرآنی به مدت 64 روز برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید سعید سرابی، مدیر کل ارشاد خراسان رضوی، ظهر امروز(26 بهمن) در آیین افتتاحیه دوازدهمین جشنواره علوم و هنرهای قرآنی خراسان رضوی، با اشاره به اینکه این جشنواره 64 روز ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: مراسم اختتامیه این جشنواره (31 فروردین) سال آتی همزمان با ولادت حضرت فاطمه(س) برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه فعالیت ها و برنامه ها در این جشنواره در 12 رشته در بخش های علوم و هنرهای قرآنی پیش بینی شده است، افزود: حوزه هنرهای نمایشی و تئاتر، شعر، داستان کوتاه، فیلم نامه، تحقیق و پژوهش و غیره از بخش های مختلف این جشنواره است.

 

سرابی تحقق" پایتخت معنوی ایران" را در قالب اجرای برنامه هایی دانست که هویت این شعار را محقق سازد و گفت: خوشتبختانه ظرفیت ها و پتانسیل های این شهر هم سو با شعار مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران است و به همین دلیل در عرصه های مختلف هنری، فرهنگی، علمی و تحقیقی در حوزه قرآن ورود داشته ایم.

 

وی با اشاره به اینکه فعالیت های قرآنی در مشهد از معنویت منحصر به فرد بوده است، تصریح کرد: مشهد پایگاه هنرهای ارزشی و معنوی و پیوند با مقوله فرهنگ و ارزش های انقلاب است.

 

مدیر کل ارشاد خراسان رضوی از اجرای نمایش تئاتر " تار شیشه ای" با موضوع پیامبر اکرم(ص) از جمله تئاترهای به نمایش گذاشته شده در جشنواره تئاتر فجر در سال جاری در هفته نخست این جشنواره خبر داد و گفت: حدود 110 برنامه و فعالیت قرآنی در طول دوران برگزاری جشنواره علوم و هنرهای قرآنی برنامه ریزی شده است.

 

وی با اشاره به اینکه خراسان رضوی در سال گذشته میزبان دو بخش داستان های قرآنی و جشنواره فیلم کوتاه قرآنی با رویکرد ملی بود، ابراز داشت: امیدواریم این بستر در سال های آتی نیز فراهم شود و بتوانیم میزبان جشنواره قرآنی فجر در مشهد در گستره ملی باشیم.

 

بنابرگزارش شبستان در ادامه حجت الاسلام محمد تقی کاظمی نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل ارشاد خراسان رضوی، اشاره ای به برخی فعالیت های این معاونت در جهت ترویج فعالیت های قرآنی داشت و بیان کرد: تخصصی کردن موسسات قرآن و عترت یکی از این اقدامات است که هر موسسه با یک گرایش مانند پژوهش، تولید فیلم قرآنی و غیره فعالیت کند.

 

وی از گسترش فرهنگ وقف در حوزه قرآن با هماهنگی اداره کل اوقاف استان داشت و اذعان کرد: برنامه ریزی برای فضای مجازی در توسعه قرآن و عترت از دیگر اقدامات ما در جهت ترویج فعالیت های قرآنی است.

 

حجت الاسلام کاظمی نسب با بیان اینکه جای خالی قرآن و عترت در فضای مجازی احساس می شود، تاکید کرد: امروزه جوانان اطلاعات بسیاری در زمینه ورزش و یا سینما دارند اما اطلاعات آن ها در زمینه قرآن و شناخت چهره های قرآنی بسیار ضعیف است و اگر آنان از سنین پایین با قرآن و عترت مانوس شوند نسل ما نیز بیمه خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه در فضای کشور و جوامع اسلامی گرایش اهل سنت به قرآن و گرایش شیعیان به عترت است، خاطر نشان ساخت: قرآن و عترت دو مقوله تفکیک ناپذیر از یکدیگرند و باید فضایی برای پیشرفت هر دو در کشور فراهم شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 343526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha