به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، با حضور مدیران و نمایندگان ارگان های مرتبط با مسافرت های دریایی، نشست هماهنگی و بررسی راهکارهای ایمنی هرچه بیشتر این سفرها به میزبانی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان برگزار شد.
"مهدی نوفرستی" معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در این نشست گفت: امسال با همکاری تمامی ارگان های مرتبط با سفرهای دریایی، خدمات رسانی به مهمانان نوروزی در 10 بندر مسافری انجام خواهد شد.
به گفته وی، برای تعطیلات نوروزی امسال ارگان های های مختلفی از جمله شهرداری های شهرهای ساحلی استان، هلال احمر، اورژانس، دریابانی، نداجا، ندسا، تعاونی های شناورهای مسافری، فرمانداری شهرستان های ساحلی و مناطق آزاد کیش و قشم، اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان را در ایمنی و خدمات رسانی هرچه بهتر به مسافران دریایی همراهی می کنند همچنین تمامی اقدامات اعضاء طرح ساماندهی سفرهای دریایی تحت نظارت استانداری هرمزگان می باشد.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با اشاره به نصب دو فروند اسکله شناور جدید در بندر شهید حقانی گفت: استاندارد سازی مرکز هماهنگی و جستجو نجات دریایی(MRCC) بندرعباس، الحاق یک فروند شناور نجات ساحلی و دو فروند شناور مسافری در مجموع با ظرفیت 194 صندلی از دیگر اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان برای نوروز امسال است که باعث افزایش ظرفیت مسافری در شرق استان به چهار هزارو 56 صندلی با 41 فروند شناور شده است.
نوفرستی اعلام کرد: طبق توافقات صورت گرفته، هرکدام از ارگان های مرتبط با مسافرت های دریایی نماینده تام الاختیار خود را جهت هماهنگی در شرایط اضطرار به اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان به عنوان سکاندار کمیته حمل ونقل دریایی استان معرفی کرده اند.
"عبدالکریم ستاده" جانشین فرماندار شهرستان خمیر نیز در این نشست از انجام 80 درصد کل نفر سفر جابجا شده مسافران از مسیر بندرپهل به لافت خبر داد و اقدامات صورت گرفته در خصوص امورات رفاهی و بهداشتی مسافران در مسیرهای دسترسی و تردد، حضور نماینده شرکت بیمه و امداد خودر و را ارائه نمود.
در ادامه، "فرجام دانش" مدیرعامل سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی شهرداری بندرعباس از آمادگی این مرکز برای کمک به موارد ایمنی سفرهای دریایی در بندرعباس خبر داد و افزود: علاوه بر اطفاء حریق و خارج سازی خودرو از ساحل، امدادرسانی ساحلی با تامین نیروی غواصی از سایر اقداماتی است که این مرکز در دستور کار دارد.
همچنین "ناصرالدین مهدی زاده" نماینده جمعیت هلال احمر استان هرمزگان از استقرار اکیپ های ویژه هلال احمر در بنادر مسافری یا مناطق همجوار آن خبر داد و اضافه کرد: کارکنان این مرکز با 3 فروند قایق نجات در کمترین زمان ممکن آماده همکاری برای کمک رسانی در ایمنی سفرهای دریایی هستند.
"محمد علی رستگاری" نماینده منطقه آزاد کیش نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در غرب هرمزگان را ارایه داد و اظهار کرد: ارتقاء ایمنی اسکله ها، رفع مشکل بیمه شناورهای مسافری، استقرار نجات غریق در بنادر چارک و کیش، لایروبی حوضچه بندر چارک، الحاق یک فروند یدک کش و 2 فروند شناور جدید مسافری در مسیر دریایی چارک- کیش از اقدامات انجام شده توسط این سازمان است.
در بخش دیگری از این نشست، سرهنگ "ارسلان امیری" جانشین فرماندهی دریابانی استان از برنامه ریزی برای جلوگیری از تردد شناورهای غیراستاندارد و ناایمن از بنادر غیرمجاز خبر داد و خاطرنشان کرد: با استقرار واحد های گشت زنی دریایی و نظارت واحدهای پیاده پایگاه های دریابانی استان در جزایر و شهرهای ساحلی، کمک و همکاری با اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان را در دستور کار داریم.
در این جلسه، "ناخدا حمید حمیدی" نماینده قرارگاه مقدم نداجا اعزام غواص و 2 فروند یدک کش در مواقع نیاز اعلام آمادگی کرد.
"رضا رضایی قشمی" مدیرعامل شرکت تعاونی مسافری قشم برنامه های مربوط به آموزش خدمه شناور ها را تشریح کرد.
"قنبر نژاد" از گروه سرمایه گذاران کیش نیز آمادگی بندر خصوصی آفتاب را برای سرویس دهی به مسافران اعلام کرد و افزود: امکانات ترمینال مسافری این بندر تکمیل شده و کشتی های حمل مسافر و خودرو نیز به امکانات لازم مجهز شده است.
همچنین در بخش پایانی این نشست، معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیران بنادر شهید باهنر و بندر لنگه ضمن تبادل نظر با مسئولان ارگان های دریایی استان، مشکلات و اقدامات انجام شده را رسیدگی و به بحث گذاشتند.
پایان پیام/
نظر شما