فتوای قتل سلمان رشدی توسط امام خمینی(ره) فتوای نابودی تفکرات شیطانی

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در مازندران، فتوای قتل سلمان رشدی نویسنده آیات شیطانی، توسط امام خمینی(ره) را فتوای نابودی تفکرات شیطانی دانست.

آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز (26 بهمن) به خبرنگار شبستان گفت: در مهر ماه 1367 کتابی تحت عنوان "آیات شیطانی" به قلم "سلمان رشدی" که در قالب رمان، آکنده از اهانت‏ها و افترائات زشت و ننگین به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) و خانواده و اصحاب شریف ایشان بود و اسلام و قرآن را با تعابیر سخیف توصیف کرده بود، در لندن توسط انتشارات وایکینگ وابسته به موسسه پنگوئن انتشار یافت.

وی ادامه داد: کتاب این نویسنده که هندی تبار بود، ابتدا در هندوستان جلب توجه کرد و انتشار و توزیع آن به علت اعتراضات مسلمانان در هند ممنوع شد و طی هفته‏های بعد، نویسندگان آفریقای جنوبی به احترام عواطف مسلمانان، دعوت قبلی از وی را لغو کردند و سفرای چند کشور اسلامی و عربی در لندن به دولت انگلیس اعتراض نمودند.

آیت الله طبرسی اظهار کرد: در ماه‏های دی و بهمن جمع زیادی از مسلمانان مقیم انگلیس ابتدا در شهر برادفورد و سپس لندن در تظاهرات خشمگینانه‏ای به اقدام دولت انگلیس در حمایت از انتشار این کتاب موهن شدیداً اعتراض کردند.

امام جمعه ساری افزود: دامنه اعتراضات مردمی به هند و پاکستان گسترش یافت تا آنکه روز 23 بهمن در جریان تظاهرات هزاران پاکستانی در مقابل مرکز فرهنگی آمریکا در اسلام آباد، شش تن از تظاهر کنندگان کشته شدند و ده‏ها تن نیز مجروح گشتند و فردای آن روز در تظاهرات مسلمانان هند نیز یک نفر کشته شد.

 

وی تصریح کرد: به‌رغم گذشت چهار ماه از انتشار این کتاب و افزایش اعتراضات مسلمانان، دولت‏های انگلیس و آمریکا از تداوم توزیع و انتشار این فکتاب علیه اسلام و رسول خدا (ص) حمایت می‏کردند و این پیام را با رفتار خود به جهان اسلام می‏فرستادند که برنامه‏های جدید دیگری برای گسترش ابعاد حملات تبلیغی و فرهنگی علیه اسلام و مسلمانان آغاز می کنند.


آیت الله طبرسی بیان کرد: پس از توزیع گسترده کتاب موهن آیات شیطانی، همراه با تبلیغات هماهنگ و تشویق‏های محافل صهونیستی، از گوشه و کنارجهان صدای اعتراض مسلمانان افزایش یافت؛ از سویی هشدارهایی به ناشران داده شد و از سوی دیگر، اقداماتی حقوقی برای محدود کردن نشر و انتشار کتاب و محکومیت رشدی صورت گرفت و نقدهایی نیز بر این کتاب نوشته شد.

مسئول شورای فرهنگ عمومی مازندران تصریح کرد: البته طراحان و حامیان این اقدام، نه تنها به این هشدارها توجهی نکردند، بلکه بر دامنه تبلیغات خود افزودند تا جایی که مقدمات نامزد کردن این کتاب برای جوایز ادبی مهم اروپا مطرح شد و شبکه گسترده توزیع این کتاب در بیشتر کشورهای اروپایی، آمریکایی و بعضی کشورهای آسیایی، با قراردادهای کلان برای ترجمه و توزیع آن، به تلاش پرداختند و در عرصه تبلیغاتی و با ایجاد حلقه‏‏های محافظتی، به حمایت علنی از او پرداختند.

 

وی ابراز کرد: با آشکار شدن تصمیم و ارادۀ غرب برای زمینه‏سازی یک جنگ صلیبی نوین و انهدام هویت فکری و فرهنگی مسلمانان با سخیف‏ترین شیوۀ ممکن، امام خمینی (ره) در تاریخ 25 بهمن 1367 با صدور حکم الهی و تاریخی خود، مجازات شرعی نویسنده و ناشران این کتاب را بیان کرد و سد استواری در برابر سیل مهیبی که دشمنان اسلام در صدد راه انداختن آن بودند، بنیان نهاد.

 

آیت الله طبرسی گفت: امام خمینی(ره) برای ریشه‏کن کردن فتنه‏ای که در صورت گسترش جان هزاران مسلمان دیگر را به خطر می‏انداخت و می‏توانست آتش جنگ‏های مذهبی را در سراسر جهان شعله‏ور سازد، با قاطعیت حکم خداوند متعال را اعلام کرد تا این توطئه بسیار خطرناک در آغاز نابود شود.

 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: صدور حکم امام خمینی(ره) با استقبال گسترده‏ای در سراسر جهان اسلام روبرو شد و همه مسلمانان را در دفاع از عزت و هویت دینی خود متحد و منسجم ساخت و گروه‏های مختلف مسلمانان در تمامی نقاط جهان، به خروش و حرکت درآمدند و با ابراز نفرت و انزجار خویش از این دسیسه استعماری، خواستار محاکمه رشدی و جمع‏‏آوری و ممنوعیت چاپ و انتشار این کتاب شدند.

وی یادآور شد: جهان غرب نیز ابتدا به پیروی از انگلیس و آمریکا در برابر مسلمانان به صف‏آرایی سیاسی و تبلیغاتی دست زدند ولی با افزایش هزینه اقدامات خود و احساس خطر جدی نسبت به منافع خویش در جهان اسلام، به ناچار آرام آرام عقب‏نشینی کردند تا آنجا که پروژه آیات شیطانی به زودی به پروژه‏ای سوخته و بی‏فایده تبدیل شد.

 

آیت الله طبرسی گفت: صدور حکم امام خمینی(ره) در سال 67 دامنه‏ها و ابعاد جنگی، پنهان را آشکار ساخت که با پیشتازی انگلیس برای تخریب بنیان ایمان و اعتقادات بیش از یک میلیارد مسلمان در حال شکل‌گیری بود و در گام اول با توهین و تعابیر ضداخلاقی علیه مقدسات، غیرت و توان مقاومت فرهنگی مسلمانان را مورد هجوم قرار داده بود تا زمینه حرکت‏های شدیدتر و وسیع تر بعدی فراهم شود.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه فتوای قتل سلمان رشدی نویسنده آیات شیطانی توسط امام خمینی(ره) فتوای نابودی تفکرات شیطانی است، تاکید کرد: حکم امام خمینی(ره) که ابتدا در برخی رسانه‏ها فتوا خوانده می‏شد، از نظر هدف‏گیری انگلیس به عنوان پیشقراول هجوم غرب بر ضد اسلام و مسلمانان، یادآور فتوای تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی در زمان قاجار نیز بود که ضربه‏ای مؤثر بر استعمار انگلیس در ایران وارد ساخت.

پایان پیام/

کد خبر 343439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha