500میلیارد تومان سهم خراسان رضوی در بودجه93

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از اختصاص 500 میلیارد تومان به خراسان رضوی در بودجه 93 خبر داد. و گفت:سهم استان از اعتبارات بودجه کل کشور بین 8/5 تا 2/6 درصد این بودجه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، امیر حسین قاضی زاده، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، ظهر امروز(24 بهمن) در جمع خبرنگاران، اشاره ای به میزان  بودجه زیارت به مشهد داشت و اظهار کرد: در ابتدای دولت یازدهم مبلغ قابل توجهی به بحث بودجه زیارت اختصاص یافت اما به دلیل برنامه ریزی و مدیریت نامناسب این بودجه در محل نامناسبی هزینه شد.


وی با اشاره به اینکه برای بودجه زیارت چه مبلغی در نظر گرفته شود در واقع به سیاست هر دولتی بر می گردد، افزود: در قانون برنامه پنجم توسعه و مجلس هشتم شورای اسلامی بودجه زیارت ردیف قانونی پیدا کرد و در جلساتی که مجمع نمایندگان استان با دولت وقت داشته اند دولت یازدهم پرداختن به موضوع زیارت را افتخار خود می داند.


قاضی زاده با بیان اینکه در ابتدای کار مبلغ 200 میلیارد تومان برای بودجه زیارت به تصویب رسید اما این مبلغ در حال حاضر به 25 میلیارد تومان رسیده است، گفت: در کمیسیون تلفیق بودجه مصوب شد که برخی از هزینه های استان از محل های مورد نظر حذف و در زمینه بهبود وضعیت آب و راه روستایی صرف شود.


وی مسایل مشهد را مسایلی ملی و فراملی دانست و تاکید کرد: برای معرفی طرز تفکر انقلاب اسلامی به دنیا این امر باید از مشهد صورت گیرد و این امر می طلبد که مشهد از هر لحاظ در طراز قرار گیرد.


نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همراه کردن نمایندگان برای تصمیم گرفتن در خصوص بودجه زیارت اقدامی دشوار است، گفت: هزینه در مشهد در واقع خدمت به عموم ملت ایران است و عمده بودجه زیارت نیز برای زیرساخت های زیارت به کار می رود.


وی اشاره ای به بودجه سال آینده برای استان داشت و تصریح کرد: سهم استان از اعتبارات بودجه کل کشور بین 8/5 تا 2/6  درصد این بودجه است.


قاضی زاده بودجه تخصیص یافته برای استان را 500 میلیارد تومان دانست و ابراز کرد: مبلغی از بودجه که به استان اختصاص یابد مهم نیست بلکه این مسئله که چه مقدار از این مبلغ محقق شود مهم است .


وی خاطر نشان کرد: آنچه باعث اعتراض نمایندگان استان به بحث بودجه شده است کاهش شدید اعتبارات عمرانی و حذف بودجه پروژه های در دستور کار است.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: برخی از استان ها مانند خوزستان که اعتبارات فوق العاده ای از بودجه کل کشور دریافت می کردند در تقسیم بندی بودجه جدید که مبلغ کمتری را دریافت می کردند تغییرات بسیاری را احساس می کنند اما اعتبارات خراسان رضوی تغییر چندانی پیدا نکرد.


وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر انتخاب استاندار جدید، افزود: انتخاب استاندار از جمله مسئولیت های دولت و وزارت کشور است و مجمع نمایندگان استان نیز استاندار فعلی را پیشنهاد کرده است که با مخالفت دولت مواجه شد.


قاضی زاده اظهار داشت: استانداری باید انتخاب شود که دولت بتواند با وی هماهنگ شده و فعالیت های خود را به او بسپارد تا مردم نیز بهره کافی را از انتخاب شایسته داشته باشند.


وی با اشاره به اینکه جایگاه اجرایی استاندار جایگاه سیاسی نیست، اذعان داشت: استانی همچون خراسان رضوی نیازمند فردی است که بتواند آن را به لحاظ داشتن مرز با کشورهای همسایه، از لحاظ روابط بین الملل، مسائل امنیتی ومسایل زیارت مانند یک کشور اداره کند و از ظرفیت های آن به خوبی استفاده نماید.


نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استاندار فعلی گزینه مورد نظر دولت نیست، گفت: در انتخاب استاندار باید فردی انتخاب شود که به همه جوانب استان آگاهی داشته باشد و نیازی نباشد چندین ماه طول بکشد تا با ظرفیت ها و زیرساخت های استان آگاه شود.


وی با اشاره به اینکه تا یک ماه گذشته وزارت کشور آقای نجار را به عنوان استاندار معرفی کرده است، گفت: مجمع نمایندگان استان نیز با این انتخاب مخالفتی ندارد و هر شخص دیگری که به عنوان  استانداری خراسان رضوی قرار گیرد مجمع با وی همکاری لازم را خواهد داشت.


قاضی زاده اشاره ای به عملکرد استاندار فعلی داشت و خاطر نشان کرد: هر شخصی در کارنامه عملکردش نقاط قوت و ضعفی مشاهده می شود و نمایندگان استان نسبت به عملکرد فروزانمهر استاندار فعلی راضی بوده و خواستار عدم تغییر ایشان هستند.


پایان پیام/

 

کد خبر 343112

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha