تخت فولاد اصفهان؛ جلوه گاه فرهنگ و تمدن ایران اسلامی

خبرگزاری شبستان: تخت فولاد اصفهان؛ جلوه گاه فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و گنجینه بی بدیل علم و دانش و هنر و ادب است.

خبرگزاری شبستان//اصفهان

تخت فولاد، جلوه گاه فرهنگ و تمدن ایران و گنجینه بی بدیل علم و دانش و هنر و ادب است که علاوه بر جایگاه والای زیارتی و معنوی، با وجود مزار بی شماری از مفاخر و مشاهیر علمی و ادبی و هنری در آن، اهمیت به سزایی در حوزه فرهنگ و تمدن ایران اسلامی دارد و وجود مجموعه ای از آثار و ابنیه ارزشمند تاریخی و عناصر فاخر هنری همچون خوشنویسی، سنگتراشی، نقاشی و... در این زمین قدسی، آن را به آرامستانی بی نظیر تبدیل کرده است.
 

در جنوب شرقی شهر اصفهان، گورستان تخت فولاد یکی از مهم ترین گورستان های تاریخی جهان اسلام با گنجینه ای ارزشمند از مقبره های مشاهیر و بزرگان ایران زمین قرار دارد.

 

بابا رکن الدین، میرفندرسکی، سیدالعراقین، آقاحسین خوانساری، میرمحمد اسماعیل خاتون‌آبادی (صاحب تفسیر کبیر)، آقا جمال‌الدین خوانساری، مولانا محمدبن عبدالفتاح تنکابنی مشهور به فاضل سراب، بهاءالدین محمد اصفهانی معروف به فاضل هندی، حکیم آقامحمد بیدآبادی، آقامیرزا محمدباقر چهارسوقی (صاحب روضات الجنات)، مریم بیگم و بانو امین از بزرگانی هستند که در این گورستان دفن شده اند.

 

*تخت فولاد اصفهان یکی از سرمایه های معنوی استان اصفهان و کشور است

 

علی قاسم زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری اصفهان به خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان گفت: تخت فولاد اصفهان یکی از سرمایه های معنوی استان اصفهان و کشور است و قبل از اینکه این مکان آرامستانی برای مومنین باشد، این مکان محلی برای پرورش روح بسیاری از عرفا بوده است.

 

وی ادامه داد: بیش از 40 هزار نفر از علما و عرفا در تخت فولاد اصفهان آرمیده اند و آرامستان تخت فولاد سرمایه ای معنوی است که برای آن باید تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته شود.

 

قاسم زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه تخت فولاد از سرمایه های عظیم معنوی است باید به نسل جوان معرفی شود تا آنها بدانند چه علما و عرفای مهمی در آن آرمیده اند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 343059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha