به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد در دیدار جمعی از سران عشایر و مسئولان اداره کل امور عشایر خراسان شمالی گفت: ریشه جامعه عشایری ریشه در تاریخ و زندگی پیامبران الهی دارد.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، به ویژگیهای عشایر نیز اشاره کرد و افزود: انس با طبیعت و پی بردن به قدرت الهی از جمله این ویژگیهاست.
وی درباره فعالیت دامپروری و تولیدات عشایر گفت: بر خود ببالید که پیامبر و یارانش نیز شغلی را داشتند که امروز شما با افتخار آن را انجام می دهید و نقش برجسته ای در عرصه تولید دارید.
امام جمعه بجنورد در خصوص اعتبارات سفر رهبری در حوزه عشایر افزود: اعتبار تخصیص یافته در سفر پر خیر و برکت رهبری به استان سبب ایجاد تحول بزرگی در زندگی عشایر خواهد شد.
وی با اشاره به نقش تولیدی جامعه عشایری افزود: مقام تولید کننده از مصرف کننده بالاتر است و امروز بخش قابل توجهی از محصولات مورد مصرف جامعه شهری با تلاش و زحمت جامعه عشایری بدست می آید.
حجت الاسلام یعقوبی در این خصوص افزود: بی اثر بودن تحریم های دشمن در خصوص برخی محصولات به دلیل داشتن روحیه تولیدی مردم به خصوص وجود روحیه تولیدی در جامعه عشایری است و مادامی که این روحیه وجود داشته باشد دخالت دشمن و تهدیدها و تحریم ها بی اثر است.
امام جمعه بجنورد، همچنین به استقامت و پایمردی جامعه عشایری اشاره کرد و افزود: عشایر همواره وفادار به نظام و ولایت فقیه بوده اند و امام راحل نیز از عشایر به عنوان ذخایر نظام نام برده اند و تقدیم 42 شهید در دوره دفاع مقدس گواه این مدعاست.
وی در پایان سخنان خود از عشایر خواست تا از طبیعت بعنوان ناموس خداوند با غیرت عشایری خود مراقبت کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر خراسان شمالی؛ جلیل رمضانی، مدیرکل امور عشایر استان نیز در این نشست هدف از این دیدار را بیعت جامعه عشایری با آرمان های امام راحل و نظام مقدس جمهوری اسلامی ذکر کرد و افزود: جامعه 30هزار نفری عشایر خراسان شمالی به عنوان جامعه ای مولد نقش برجسته ای در تولیدات گوشتی و لبنی استان داشته و نگاه مسئولان استان نیز بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان نسبت به این قشر تغییر کرده و سبب بهبود خدمت رسانی به آنان شده است.
وی همچنین از قضات دادگستری خواست تا تعامل بیشتری با جامعه عشایری استان داشته باشند چرا که عشایر حافظان منابع طبیعی و طبیعت هستند و حیات عشایر نیز به حیات طبیعت و منابع طبیعی وابسته است.
پایان پیام/
نظر شما