به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، امیر لَله گانی، معاون امور جوانان و دانشجویی سازمان جمعیت هلال احمر، در این مراسم با بیان اینکه اولین کانون هلال احمر عشایری به صورت آزمایشی در استان خوزستان راه اندازی شده و پس از رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت در سایر استان های دارای جامعه عشایری تعمیم مییابد، گفت: جمله حضرت امام(ره) که عشایر ذخایر انقلاب هستند، به تمامی بیانگر نگاه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در مورد عشایر زحمت کش است.
وی تصریح کرد: عشایر به لحاظ نوع زندگی که دارند در مقابل حوادث و بلایای طبیعی آسیب پذیرتر از اقشار دیگر جامعه هستند و به همین دلیل توانمند سازی جوامع عشایری و ارائه آموزش های لازم به آنها می تواند در مواقع بحرانی بسیار مفید و موثر باشد.
وی یکی از اهداف جمعیت هلال احمر را تامین سلامت انسان ها عنوان کرد و افزود: مطابق اهداف سازمانی از سال ها پیش مذاکراتی با سازمان امور عشایری ایران جهت انعقاد تفاهم نامه فی ما بین دو سازمان صورت گرفت اما مسکوت مانده بود که هفته پیش تفاهم نامه جدیدی بین روسای سازمان جوانان و سازمان امور عشایری ایران به امضای رسید.
لَله گانی، با بیان اینکه با همکاری سازمان امور عشایری ایران می توان در جهت توانمند سازی جوانان عشایری گام برداشت، سازمان جوانان هلال احمر را درب ورود اعضا به جمعیت هلال احمر خواند و اضافه کرد: جامعه سنی پنج تا 29 سال می توانند با عضویت در کانون های سازمان جوانان فعالیت های داوطلبانه، عام المنفعه و بشردوستانه انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در نظر داریم با ارائه آموزش های امداد و بشردوستانه به جوانان عشایری آنها را در مقابل حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی توانمند سازیم، عنوان کرد: با توجه به اینکه جوامع عشایری در محل هایی زندگی می کنند که آسیب پذیری بیشتری دارند، امیدواریم این فعالیت ها بتواند در تامین سلامت آنها موثر باشد.
دکتر علی خدادادی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان، نیز با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، به خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به عشایر اشاره کرد و ادامه داد: خدمتگزاران کشور با تأسی از فرمایش امام راحل(ره) مبنی بر اینکه عشایر ذخایر انقلابند، دست به خدمت رسانی گسترده به مناطق عشایرنشین و روستایی زده اند و جای بسی افتخار و غرور است که امروز در دورترین مناطق روستایی در استان، عشایر ما از امکانات نسبتاً خوبی بهره مند هستند و این خدمت رسانی مطمئناً باعث شادی روح شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری شده است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه هلال احمر در بین دستگاه های خدمت رسان، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر دارای نقش مهمی در عرصه های استانی، منطقه ای، ملی و بین المللی است که طبق منشور و اهداف مشخص به اجرای برنامه ها و پروژه متعدد و متنوعی اقدام می کند.
وی با بیان اینکه وظایف ذاتی جمعیت هلال احمر با دو رویکرد امدادرسانی و آموزش همگانی هستند، اذعان داشت: ما در جمعیت هلال احمر اهدافی را دنبال می کنیم که از مهم ترین آنها، بهبود ارائه خدمات رسانی در دو حوزه امدادی و بشردوستانه می باشد که در این راستا فعالیت آموزش همگانی می تواند به کاهش اثرات بلایای طبیعی و غیرطبیعی به ویژه در مناطق روستایی و عشایرنشین کمک شایانی بکند.
دکتر خدادادی، در خصوص برنامه های آینده جمعیت تأکید کرد: از برنامه های آتی ما در حوزه فعالیت های بشردوستانه، وسعت بخشی به چتر حمایتی هلال احمر در مناطق محروم و افزایش توانمندی مجموعه های مختلف و مرتبط با جمعیت می باشد که از مهم ترین اهداف این برنامه ها می توان به دو هدف عمده یعنی توانمندسازی مجموعه عشایری ما در ارائه خدمات در زمان حوادث یا همان خودامدادی و دوم ساماندهی و سازماندهی تیم های عشایر در زمان اضطرار اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل جمعیت هلال احمر خوزستان، وی در خصوص کانون های عشایری بیان کرد: افتتاح کانون های عشایری در استان خوزستان می تواند به عنوان نقطه مشترک در ایجاد تفاهم در بین قومیت های مختلف شود که از تبعات آن استان خوزستان به توسعه یافتگی خواهد رسید و همچنین از دلایل اجرای این طرح، افزایش مشارکت بومی در سازندگی و ایجاد تشکل های مردم نهاد است که از شاخصه های مهم جوامع توسعه یافته به شمار می آید.
وی با اشاره به دستاوردهای طرح کانون های عشایری سازمان جوانان یاد آور شد: این طرح می تواند باعث افزایش شور و نشاط و احساس بالندگی و رشد در بین هموطنان عشایر شود و نکته مهم دیگر احساس رضایت عشایر غیور است که باعث اطمینان خاطر در ارائه خدمت رسانی صحیح و رضایت مندی ما خواهد شد که این مردمان، همان کسانی هستند که نقش به سزایی را در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی و در جنگ تحمیلی ایفا نموده اند و چه تعداد شهدایی را که به ایران اسلامی تقدیم کردند.
پایان پیام/
نظر شما