12 کرسی نظریه پردازی در کردستان برگزار می شود

مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان از برگزاری 12 کرسی نظریه پردازی در سطح استان و کانون های مساجد استان خبر داد.

کامل گلباغی با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: سلسله مباحث آموزشی زن و خانواده با حضور اساتید و کارشناسان مجرب حوزه و دانشگاه با عنوان کرسی های نظریه پردازی به مدت 12 جلسه در سطح این استان برگزار می شود.
 
وی، آشنایی اعضای کانون های فرهنگی، هنری مساجد با حقوق و مسئولیت های زن و خانواده در اسلام، بررسی پیامدهای جامعه شناختی و روانشناختی ناشی از فمنیسم گرایی در دنیای مدرن، بررسی نگاه تطبیقی ادیان به هویت و شخصیت زن و نظام خانواده، بررسی مدل مشارکت اجتماعی سیاسی زنان در کانون های فرهنگی هنری مساجد را از جمله اهداف برگزاری سمینارهای زن و خانواده عنوان کرد.
 
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان اظهار داشت: بررسی نقش زن در ایجاد خانواده  الگو در جامعه اسلامی و نقش خانواده در ایجاد جامعه سالم، آشنایی با خصوصیات زنان برگزیده تاریخ از دیدگاه قرآن کریم و احادیث و فراهم کردن امکان تبادل نظر پیرامون مباحث مربوط به زن و خانواده در اسلام از دیگر اهداف برگزاری این دوره است.
 
گلباغی با اشاره به موضوعات مطرح شده در این کارگاه های آموزشی، مسائل مربوط به زن و خانواده، حقوق و مسئولیت های زن در اسلام و جریان شناسی پوشش زن به عنوان مصونیت و نه محدودیت زن و اخلاق جنسی، جریان شناسی پوشش زن در ادیان توحیدی، شاخصه های خانواده و زن ایده آل از منظر اسلام، زن و جامعه اسلامی، زن و آخر الزمان، بررسی انتقادی مکتب فمنیسم را از عناوین و مباحث سمینارهای زن و خانواده برشمرد.
 

 

وی همچنین تصریح کرد: شیوه اجرایی این سمینارها به صورت مشارکت فعال شرکت کنندگان در مباحث به شیوه مباحثه ای و اظهار نظر کارشناس مربوطه در مسائل مطروحه با مدیریت کارشناس مجری بوده و برگه های نظر سنجی و نیاز سنجی بین شرکت کنندگان توزیع می شود. 

 

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: اعضای شرکت کننده در این سمینارها با نگاه اسلام در خصوص نقش آفرینی در جامعه اسلامی، جایگاه زنان در توسعه دین باوری در ایران قبل و بعد از انقلاب اسلامی و وظایف زنان در نهضت انتظار منجی آشنا شده و مباحث منش شناختی رفتار زن در اسلام، مدل مشارکت اجتماعی سیاسی زنان در کانون های فرهنگ هنری مساجد و خصوصیات خانواده ایده آل از نگاه آیات و روایات را بررسی می کنند.
 
گلباغی، کرسی های نظریه پردازی را به مثابه حلقه اعضای هیئت علمی و یا گروه علمی مدیریتی خواند و تصریح کرد: کار اصلی این کرسی ها این است که طرح نامه و نظریه های مدعی نوآوری را بررسی کنند و به آن امتیاز بدهند.

پایان پیام/
 
کد خبر 34139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha