به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی ملکی، مدیر حوزه علمیه استان گلستان در جمع معاونین تهذیب مدارس علمیه استان اظهار داشت: اگر مردم، روحانیت را جدا از خود میدیدند هیچگاه شاهد تبعیت و دنبالهروی آنها نبودیم.
وی افزود: حمایت مردم از روحانیت قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و 35 سال بعد از آن بیانگر اعتماد مردم به روحانیت است و برای حفظ این سرمایه عظیم و گرانبها، روحانیت باید منش و روش گذشته خود را حفظ کند.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ تشیع، هیچگاه علما به دنبال مادیات و کسب قدرت نبودند و دلیل عمده همراهی مردم همین امر است.
حجتالاسلام ملکی با اشاره به اهمیت تهذیب در جامعه، ادامه داد: اهمیت تهذیب نه تنها از آموزش کمتر نیست بلکه از نظر رتبه مقدم بر آن نیز هست؛ زیرا عالم غیر مهذب نه تنها سودی برای جامعه ندارد، بلکه اثرات منفی نیز از خود بر جای میگذارد.
به گفته وی، اگر مهذب غیرعالم سودی برای جامعه نداشته باشد، به طور قطع مخرب هم نیست و حتی گلیم خود را از آب بیرون میکشد.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان با اشاره به آیه 46 سوره سباء (قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى / بگو: شما را به یک چیز اندرز می دهم: یک یک و دو دو برای خدا قیام کنید) تاکید کرد: امام خمینی(ره) بارزترین و کاملترین مصداق این آیه شریفه است تا جاییکه محکم و استوار رنج آوارگی و دوری از وطن را به خود خرید، اما به هیچوجه از اهداف الهی خود دست نکشید.
حجتالاسلام ملکی تصریح کرد: رابطه امام (ره) با مردم به ویژه نسل جوان به گونهای بود که وقتی خبر ناراحتی قلبی ایشان اعلام شد جوانان این سرزمین حاضر به اهدای قلب خود شدند.
به گزارش روابطعمومی حوزه علمیه استان گلستان، وی در پایان با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن ویژه طلاب که (15 اسفند) سال آینده برگزار خواهد شد، گفت: این مسابقات فرصت مناسبی برای سوق دادن طلبهها به موضوعات مربوط به تهذیب است.
مدیر حوزه علمیه استان گلستان با بیان اینکه فهم قرآن از حفظ آن مهمتر است، حفظ قرآن را زمینه تدبر در آیات الهی دانست.
پایان پیام/
نظر شما