به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جمیل احمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان عصر امروز در یکصد و سی و ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج اظهار داشت: سند توسعه آموزش های فنی وحرفهای استان به منظوراستفاده بهینه از منابع و برنامه ریزی بلندمدت برای ارتقای فعالیت های کارآفرینی در استان در دست تدوین است.
وی افزود: دلیل تأخیر در تدوین سند توسعه آموزش فنی و حرفه ای استان عملیاتی کردن مطالب این سند و کاربردی کردن این سند در راستای فعالیت های کارآفرینی در استان بوده و امیدواریم با تدوین این سند شاهد تحولی بزرگ در ارائه خدمات این حوزه در استان باشیم.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کردستان تصریح کرد: تاکنون 4 فصل از این سند تکمیل شده و تا اردیبهشت سال آینده این سند جامع تدوین خواهد شد.
طالب محمدی معاون آموزش متوسطه استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد:بر اساس اهداف سند توسعه برنامه پنجم کشورباید بیش از 50درصد دانش آموزان استان در آموزش های فنی وحرفه ای مشغول شوند که هماکنون 43.2 درصد دانش آموزان کردستانی در هنرستان های فنی وحرفه ای مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود:هم اکنون100هنرستان در کردستان فعال هستند که بر اساس آمایش سرزمینی و نیازهای بازار کار استان باید تعداد هنرستان ها و رشته های فنی و حرفه ای در استان افزایش یابد.
محمدی در بخشی دیگر از سخنان خود از پراکندگی روستاهای استان، کاهش تعداد دانشآموزان و تجمیع آموزشگاه های روستایی طی چند سال اخیر و موانع فرهنگی در مناطق روستایی به عنوان چالش های پیش روی ادامه تحصیل دختران دانش آموز و کاهش آمار دانش آموزان دختر در استان نام برد.
وی افزود: با تقویت فعالیت های فرهنگی در روستاها و آشنایی خانواده ها در این خصوص و افزایش تعداد بانوان شاغل میتوان این معضل فرهنگی را برطرف کرد و توازن جنسیتی را برقرار نمود.
حجت الله نریمانی معاون فرهنگی و پرورشی آموزش وپرورش کردستان نیز در این جلسه از کمبود اعتبار برای تأمین هدایای مسابقات فرهنگی دانشآموزان واستان وعدم اعزام برترین های کردستانی به مسابقات کشوری به دلیل نبود اعتبار خبرداد.
وی افزود: در سال تحصیلی 90-91 بیش از 156 عنوان کشوری توسط دانشآموزان کردستانی در مسابقات فرهنگی وهنری کسب شد که متأسفانه این امر به دلیل عدم اعزام دانشآموزان در سال تحصیلی 91-92 به 18 عنوان رسید.
پایان پیام/
نظر شما